Dizi / Film

Berlin Sadece Geçmişte Var! La Casa De Papel 3. Sezon

La Casa De Papel dizisinin merakla beklenen ismi Berlin ilk bölümde sadece geçmişten bir sahneyle karşımıza çıkıyor. Peki Berlin dizide yer alacak mı?

Baştan söyleyelim spoiler içerir!

La Casa De Papel‘in yeni sezon fragmanında Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso‘nun görünmesi dizi hayranlarında büyük heyecan yarattı. Ancak merakla beklenen isim Berlin ilk bölümde sadece geçmişten bir sahneyle karşımıza çıkıyor.

Yeni sezonun ilk bölümü daha başlamadan büyük ses getirdi. Heyecanla ilk bölümü seyreden izleyicilerin en çok merak ettiği konu ise Berlin‘in yaşayıp yaşamadığı oldu. La Casa De Papel‘in 2. sezonunda polisler tarafından vurulan Berlin 3. sezonun ilk bölümünde sadece geçmişten bir görüntüyle gösterildi.

Rio’nun kaçırılmasıyla başlayan 3. sezon İtalya Merkez Bankası‘nın soygun planıyla sonlanıyor. Bu soygun planı ise Berlin‘e ait olduğu geçmişten bir sahne ile ortaya çıkıyor. Ekibin tekrar toplanıp İtalya‘ya merhaba dediklerinde ise Berlin ekip arasında bulunmuyor.

Anlaşılan dizinin senaristleri çok sevilen Berlin karakterini dizide tutmanın tek yolunun; Berlin‘in geçmişte yaşaması ve soygunu Profesör‘le beraber planlaması olduğuna karar vermişler.

İzleyiciler Berlin karakterini ne şekilde olursa olsun dizide görmekten memnun gibi gözüküyor.

La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso Kimdir?

La Casa De Papel’e Yeni Şehir İsimleri Dahil Oldu!

Berlin Yaşıyor mu? La Casa De Papel 3. Sezon

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu