Kişisel Bakım

Saç Uzatma Formülleri!

Uzun saçları çok seviyorsanız ve saçlarınızın uzamasını istiyorsanız bu formüller size göre.

Aspirin

Suyun içine asprin attıktan sonra durulama esnasında aynı suyu kullanırsanız saçlarınız güçlenecek ve hızla uzamaya başlayacaktır.

Soğan, tarçın ve sarımsak

Bu üçlüyü kaynatıp saçınıza uygularsanız saçlarınız günden güne uzamaya başlayacaktır. Soğan ve sarımsağın antioksidan özelliği bilinmektedir. Bu kür ile bakımlı saçlara kavuşmak mümkün.

Saçlarınızı tarayın

Kuru Saçlar İçin Aloe Vera Maskesi

Saçlarınızı gün içinde tararsanız saç diplerinizde kan dolaşımı hızlandığı için saçlarınız kolaylıkla uzamaya başlayacaktır.

Patates, yumurta ve bal

Haşlanmış patatesin suyunu yumurtanın sarısını ve balı karıştırarak saçınıza uygulayın. Daha sonra saçlarınızı yıkayın. Haftada bir kere bu maskeyi sürdüğünüzde saçınızın parladığını ve sağlıklı uzadığını göreceksiniz.

Kırmızı turp ve yumurta

Kırmızı turbu rendeleyerek 2 bardak suyun içinde kaynatın. Soğumasına yakın yumurtanın sarısını ilave edin. Bu saç maskesini haftada bir kez uygulayın, sağlıklı saçlara kavuşun.

Havuç ve yumurta

İki tane havucu 2 litre suyun içinde kaynatın  ve yumurta sarısını ilave edin. Bu karışımı saçınızda beklettikten sonra durulayın. Hafta bir bu doğal maskeyi uygulayarak saçlarınızı uzatabilirsiniz.

Elma sirkesi

Duştan çıkmaya yakın suyun içine biraz elma sirkesi koyarak saçınızın hem parlak olmasını hem de hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu