Dizi / Film

Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan)

Kalbinizin derinliklerine işleyecek bir film Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan). Tüm zamanların en çok izlenen Hint filmlerinden biri.

Savaşın, sınır komşuları olsalar bile iki ülke insanlarını nasıl birbirlerinden ayırdığını gösteriyor. Fakat savaşın önünde bile durabilecek tek bir şey vardır “Sevgi”. Günümüzde oldukça fazla yaşanan din çatışmasını Bajrangi Bhaijaan filmi altı yaşındaki bir çocuğun yaşadıkları üzerinden anlatıyor. Yeri geldiğinde bu altı yaşındaki çocuk istediği kadar masum ve zararsız olsun sırf Müslüman olduğu için istenmeyen kişi de oluyor.

Ya da asla et yemeyen Budist Pawan Shahida için et yenen bir restorana gitmek zorunda olduğu için kendi tanrısından milyonlarca af dilemek zorunda hissediyor kendisini. Bir mescide girerken tereddüt etmesi bunlar hep dinler ayrıştırıldığı için olan şeyler. Ancak filmin içerisinde her iki dinde çok güzel gösterilmiş.  Kısacası mutlaka ailecek izlenmeniz gereken harika bir Hint filmi…

Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan)

5 yaşında Pakistanlı Müslüman bir kız olan Şahida, doğuştan konuşamıyordur.  Annesi bir ümitle tedavi olması için onu Hindistan’a götürmeye karar verir. Ancak onca fedakarlıklarla çıktıkları bu yolculukta Şahida, uyuyan annesinden habersiz trenden iner. Tren hareket edince sesini duyuramaz ve bir başına oracıkta kalır.  Bilmediği topraklarda ailesinden uzak kalan küçük kızın yolu, Bajrangi (Salman Khan) adlı iyi kalpli bir adamla kesişir.

Ancak Bajrangi ona yardım etmeye çalışsa da konuşamayan kızın ne adını ne de evinin yolunu öğrenemez. O sırada Bajrangi de sevdiği kadın Rasika ile evlenmeye çalışıyordur. Ama Rasika’nın babası evlenmeden önce Bajrangi’ye kendini kanıtlaması ve ev alması için belirli bir süre vermiştir. Ancak Bajrangi, bu çaresiz küçük kızı tek başına bırakamaz. Kaderin bir araya getirdiği ikili Şahida’nın ailesini ararken macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan) Oyuncular

Salman Khan (Bajrangi)

Salman Khan

Kareena Kapoor

Kareena Kapoor
Kareena Kapoor

Harshaali Malhotra (Şahida)

Nawazuddin Siddiqui

Nawazuddin Siddiqui

Om Puri

Om Puri

Daha fazla Salman Khan filmleri için tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu