Ordan Burdan

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!

Salman Khan'ın aşk, merhamet, sevgi gibi güzel duygulara ve aynı zaman da birbirinden güzel maceralara atılacağımız 5 güzel film.

Salman Khan’ın aşk, merhamet, sevgi gibi güzel duygulara ve aynı zaman da birbirinden güzel maceralara atılacağımız 5 güzel film. Gelin önce bu güzel filmlerin baş kahramanını tanıyalım…

Salman Khan Kimdir?

Salman Khan 27 Aralık 1965 yılında Hindistan’da dünyaya gelmiştir. Ünlü Hint senarist Salim Khan’ın oğludur. Oyunculuğunun yanı sıra sunuculuk ve modellik de yapmıştır. Birbirinden güzel ve anlamlı filmleriyle hayatımıza renk katmıştır. Sizler için Salman Khan’dan  derlediğimiz 5 güzel film;

Bodyguard (Yakın koruma)

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!
Bodyguard (Yakın Koruma)

Bodyguard (Yakın koruma) Konusu;

2011 yapımı bu filmin  baş rollerine Salman Khan ve Kareena Kapoor hayat veriyor. Balwant Singh, Sartaj Rana’nın (Raj Babbar) üstün yetenekli korumasıdır. Bir gece Balwant ve hamile eşi trafik kazası geçirmektedir. Meydana gelen bu kazada Balwant hemen ölür ancak eşi Sartaj tarafınca kurtarılır ve daha sonrasında Lovely Singh (Salman Khan) isminde bir çocuk doğurur. Lovely Sing (Salman Khan) artık Sartaj Rana’nın kızı Divya’nın (Kareena Kapoor) koruması olmuştur. Divya ve arkadaşı Maya lovely’i kendilerinden uzaklaştırmak için bir plan yaparlar. Onu arar ve aşk ilişkisi başlatırlar fakat plan istedikleri gibi gitmez.

Sultan

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!
Sultan

Sultan Konusu;

Sultan 2016 yapımı bir film. Filmde Salman Khan’a, Anushka Sharma eşlik ediyor. Aşk acısının verdiği üzüntüden dolayı kendini güreşte ispatlamaya çalışan bir adamın öyküsünü anlatıyor.  Aynı kasabada yaşayan  kendisi gibi güreşçi olan Aarfa’ya (Anushka Sharma) aşık olan Sultan’ın (Salman Khan) güreşte verdiği mücadeleyi izleyeceksiniz.

Bajrangi Bhaijaan (Sevginin Gücü)

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!
Bajrangi Bhaijaan (Sevginin Gücü)

Bajrangi Bhaijaan (Sevginin Gücü) Konusu;

2015 yapımı olan bu film efsaneler arasına ismini yazdırmış bir filmdir. Nedeni ise tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasında olmasındandır. Pakistanlı olan bir anne konuşma engelli kızını  tedavi için götürdüğü Hindistan’da kaybeder. Küçük Shahida’nın yolu Pavan (Salman Khan) ile kesişir. Pavan’nın küçük Shahida’yı ailesine kavuşturma macerasını soluksuz izleyeceksiniz.

Bajrangi Bhaijaan (Sevginin Gücü) filmi hakkında daha fazla bilgi ve frgaman için tıklanyınız…

Ek Tha Tiger

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!
Ek Tha Tıger

Ek Tha Tiger Konusu;

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji sırlarını satmaya çalışan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamı. Hindistan’a ait hükümet, profesörün faaliyetleri hakkında bilgi edinmek için Tiger (Salman Khan) kod adıyla bilinen gizli bir ajan gönderir. Tiger kurgusal bir dans akademisinde okuyan profesör Zoya’ya (Katrina Kaif) aşık olur. Kazakistan’da başlayan macera Küba, Şili,  Mardin, İstanbul ve Antalya’da da devam etmektedir.

Tiger Zinda Hai

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!
Tiger Zinda Hai

Tiger Zinda Hai Konusu;

Üstte verdiğimiz filmin “Ek Tha Tiger” devamı niteliğinde olan bu film 2017 yapımıdır. Baş rollerini aynı kişilerin paylaştığı film gerçek olaylardan ilham alınarak yapılmıştır. Tiger ve Pakistan ajanı Zoya militan Ebu Osman’a karşı güçler kurdular. Savaşın ortasında kalan kahraman bir ajanın neler yapabileceğini göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu