Ordan Burdan

Şeyma Subaşı Kimdir ?

Her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı Kimdir ? Biraz daha yakından tanıyalım...

Son günler de her yaptığıyla adından bahsettiren Şeyma Subaşı kimdir ? Nasıl bir anda moda ikonu haline geldi ? Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce nasıl bir hayatı vardı ?

2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Şeyma Subaşı 1.74 cm uzunluğundadır. Kendisi 2008 yılında 16 yaşında iken katıldığı  Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başlamış ve hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer vermiştir. Kendisi de bu yoldan giderek üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Moda Tasarım Programından mezun olmuştur.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘Var mısın Yok Musun ‘ adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazanmıştır. Bu programda yolları kesişen ikili birbirlerine yakınlaşmaya başlamıştır. Daha sonra Şeyma Subaşı, ‘Yok Böyle Dans’ adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev almıştır.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 2013 yılında ‘Melisa’ adında kızları dünyaya gelmiş ve 2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlenmiştir. Sosyal medya hesabında her geçen gün artan takipçileri ile Şeyma Subaşı, Instagram fenomeni haline gelip adeta bir moda ikonu olmuştur. Daha sonra ise 2018 yılında Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti tek celsede boşanmıştır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu