Dizi / FilmOrdan BurdanYaşam

Charlie’nin Melekleri Geri Dönüyor! Bu Kez İstanbul’dalar

7 Haziran 2019'da vizyona girecek olan Charlie'nin Melekleri 3 filminin bir kısmı İstanbul'da çekildi!

Tüm dünyada merakla beklenen ‘Charlie’nin Melekleri 3’ filminin İstanbul’da çekilmişti. Filmin başrol oyuncuları Elizabeth Banks, Nat Faxon ve Ella Balinska  Eminönü’nde kamera karşısına geçti.Yapımcılığını ve yönetmenliğini Elizabeth Banks’in yaptığı, başrollerini Kristen Stewart, Naomi Scott, Noah Centineo, Sam Claflin ve Patrick Stewart’ın paylaştığı film ekibi, Berlin ve Hamburg çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a geldi. İstanbul çekimlerinde ilk durak Eminönü Çakmakçılar Yokuşu ve Mısır Çarşısı oldu. Elizabeth Banks, Nat Faxon ve Ella Balinska çekimin ilk gününde kamera karşısına geçti.

Charlie’nin Melekleri Geri Dönüyor!

1976 yılından bu yana hayatımızdalar. Muhteşem kadınlar Charlie’nin Melekleri. Ajanlık maceraları Cherry LaddShelley Hack ve Tanya Roberts ile beş sezon devam etti. 2000’lerde televizyon ekranından beyazperdeye transfer oldular. Bu kez Cameron DiazDrew Barrymore ve Lucy Liu‘lu önderliğinde. Elde ettiği gişe başarısının ardından 2003’de ikinci filmi de çekildi.

Şimdi ise yaklaşık 16 yıllık bir aradan sonra yepyeni bir kadroyla geri dönmeye hazırlanıyorlar. Aslında geri dönmüyorlar. Kristen StewartNaomi ScottElla Balinska ve Elizabeth Banks ile yeniden doğuyorlar.

Birkaç ay sonra vizyona girmesi planlanan en büyük sürprizi Kristen Stewart ve İstanbul hiç şüphesiz. Entertainment Weekly’nin özel olarak yayınladığı set fotoğraflarından gördüğümüz kadarıyla melekler takımının lideri rolünde. Fotoğraf İstanbul’da çekilmiş. Birkaç ay içerisinde vizyona girmesi planlanan Charlie’s Angels’ın henüz resmi bir fragmanı yok fakat set fotoğrafları fragman niteliğinde!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu