ModaOrdan Burdan

2019 İlkbahar/Yaz Sezonunun 7 Trend Saç Rengi

2019 İlkbahar/Yaz sezonuna saç renkleriniz daha dışa vurumsal daha canlı ve daha dikkat çekici. Elektrik pembeden plaj kahvesine yeni dönemin en trend saç renklerini keşfedin.

2019 İlkbahar/Yaz sezonuna saç renkleriniz daha dışa vurumsal daha canlı ve daha dikkat çekici. Elektrik pembeden plaj kahvesine yeni dönemin en trend saç renklerini Vogue ile keşfedin.

Bitter Çikolata

Tek renk, koyu çikolata kahvesi önümüzdeki bu sezon jet siyahın yerini alıyor. Yüzünüzü çerçeveleyip yüz hatlarınızı ortaya çıkaran bu renk için en doğru alt tonu seçmeyi unutmayın.

Sarı-Beyaz Vurgular

Sarı saçlarınızın trend dozunu yükseltmek için yeni dönemde başvurmanız gereken yöntem beyaz vurgular. Saçlarınızın arasına karıştıracağınız bu ultra açık renk balyajlar sarı saçlara daha soğuk, havalı ve modern bir dokunuş katıyor.

Kızıl Rüya

Biraz kahve, biraz bakır: Kızıl yansımalar taşıyan sıcak ve yoğun saçlar derecesi yükselen iklimin titreşimiyle mükemmel bir uyum içinde. Güneşle birlikte daha da parlayan ve göz alan kızıl saçlar yeni sezonun favorilerinden.

Plaj Kahvesi

Koyu bronde’a göz kırpan, güneşten hafif bir öpücük almış gibi olan kahve saçlar daha açık ama daha naturel görünümleri tercih edenlerin yeni gözdesi olacak. Bu saç rengini diplerinizi doğal saç tonunuzda bırakarak daha kullanışlı hale de getirebilirsiniz.

Güçlü Pembe

Saçlarında farklı, dikkat çekici ve cesur bir ton arayanlar kendilerini bu sezon güçlü pembenin asi ruhuna bırakabilir. Gerogia May Jagger’dan Behati Prinsloo’ya birçok ünlü bu rengin büyüsüne kağıldı bile.

Kirli Sarı

Açık kumrala yakın, içinde kızıllık barındırmayan ve nude görünümlü kirli sarı saçlar sarı saçların yaz mevsimindeki yeni kazananı. Bella Hadid’den Olivia Palermo’ya kırmızı halının aranan yüzleri de uzun zaman sonra açık renklerin radarına bu tonla kapıldı.

Pastel Notalar

Elektrik pembe size göre değil mi, ya da sarı saçlarınıza arada hareket ve farklılık mı katmak istiyorsunuz? Buz mavi, yumuşak somon veya şeker pembesi gibi pastel ve romantik tonları bu yaz mutlaka deneyin!

Koltuk Altı Deodorantını Kendin Yap!! Deodorant Tarifleri!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu