Dizi / FilmOrdan Burdan

Ömer’in Başı Dertte! Yüzleşme 2. Bölüm

Yeni dizi "Yüzleşme"de heyecan dorukta. Başkası tarafından vurulan Ufuk'un katili kim? Suç Ömer'e mi kalacak?

Yeni dizi “Yüzleşme”de heyecan dorukta. Başkası tarafından vurulan Ufuk’un katili kim? Suç Ömer’e mi kalacak? Kanal D’nin yeni dizisi “Yüzleşme” 2. Bölüm fragmanları.

Yüzleşme 2. Bölümde Neler Olacak?

Masal’ın intikam almak için yanına gittiği Battal’ın yeğeni Ufuk, başkası tarafından vurulur. Masal’ı takip eden Ömer ise yerde yatan Ufuk’u ve çaresiz bir halde görünen Masal’ı görür. Ömer ve Masal bu durumu saklamaya çalışır. Fikret ise kaybettiği şeyleri geri almak için hırslanır. Ömer bu konudaki en büyük destekçisidir.

Zümrüt, Masal ve Ömer’in yakınlaştığını anlayınca çılgına döner. Planı bozmaması için Masal’ı bu konuda uyarır. Diğer taraftan Ömer, Gonca ile ilgili gerçekleri öğrenmek için Levent’i sıkıştırır. İki eski arkadaş karşı karşıya kalır. Zümrüt, Masal’ın kim olduğunun anlaşılmaması için çırpınırken, Masal kendini belli edecek mi? Masal ve Ömer, Ufuk’un kim tarafından vurulduğunu bulabilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=QFjckhh9NSA

Ömer, Masal’ı kurtarmak isterken kendi hayatını tehlikeye atıyor!

Ufuk’un ölümüyle şoka giren Masal, Ömer’in yardımıyla bedestenden uzaklaşıyor. Ufuk’un ölümünden kısa bir süre önce Ömer’le yaşadığı tartışma ise tüm dikkatleri Ömer’in üzerine çekiyor. Masal, Battal ve Halil’den intikam alacağım derken Ömer’in hayatını tehlikeye attığının farkındadır. Battal, Ufuk’un ölümünün intikamını almak için Ömer’in peşine düşüyor. Levent’in Ömer’e yıllar sonra Gonca’ya kimlerin, neler yaptığını itiraf etmesi iki arkadaşı düşman yapıyor. Ömer ve Masal’ı yalnız yakalayan Battal hangisini vurdurtacak?

Yüzleşme 2. Bölüm 2. Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=huN5d5bDo2I

“Yüzleşme” Kanal D’nin Yeni Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu