Dizi / FilmOrdan Burdan

“Yüzleşme” Kanal D’nin Yeni Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi "Yüzleşme" tanıtımlarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti.Salı günü ekranlara gelecek olan "Yüzleşme" dizisinin konusu nedir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi “Yüzleşme”, tanıtımlarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Bir intikam öyküsünü anlatacak olan “Yüzleşme“nin başrollerinden biri de usta oyuncu Uğur Yücel canlandırıyor. Peki, Yüzleşme dizisinin oyuncuları kimler?

Kanal D’nin; yapımı T Company, yapımcılığı Bülent Turgut’a ait yeni dizisi Yüzleşme’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in üstlendiği Yüzleşme, ardı ardına yayınlandığı fragmanlarıyla merak uyandırdı. “Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası’nda geçen hikayede; 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

Dizide kendine güvenli, zeki ve duru güzelliği olan Masal karakterine hayat verecek olan Hande Doğandemir, yayınlanan tanıtımla dikkatleri üzerine topladı. Yüzleşme’de genç yaşına rağmen güçlü bir iş kadını olan Masal’ın, Kalender Kasabası’na gelişi ile yıllardır saklanan sırlar ortaya çıkacak. Verdiği kilolar ve yepyeni tarzıyla adından söz ettiren Yeşim Ceren Bozoğlu da Masal’ın en büyük destekçisi olan etkileyici ve zeki bir kadını canlandıracak. Peki, ikiliye kadroda başka kimler eşlik edecek? İşte, Yüzleşme dizisinin oyuncuları…

Yüzleşme’nin afişi yayınlandı!

Oyuncular Ve Karakterleri

yüzleşme uğur yücel ile ilgili görsel sonucu

Uğur Yücel (Fikret Kalenderoğlu)

100 yıldır bu topraklarda yaşayan çok zengin ve soylu bir aileden geliyor. 61 yaşında. Kalender’in bir zamanlar en zengin kişisiydi. Gonca’nın kaybolması ile kendi kabuğuna çekildi. İşlerden elini eteğini çekti. Borç batağında, hasta bir adam haline geldi. Şimdi geçmişe dair bir umutla Eski Fikret olarak ona bu acıyı yaşatanlara karşı hesabını yeniden açacak.

Hande Doğandemir

Hande Doğandemir (Masal Karaca)

Kendine güvenli, güçlü karakterli. Çok zeki. Her adımı planlı. Duru bir güzelliği var. Daha 29 yaşında olmasına rağmen güçlü bir iş kadını olmuş bile. Büyük bir oteller zincirinin varisi. Fikret’in arazilerini alıp, Kalender’i bir turizm merkezi haline getirmek istiyor. Ama asıl amacı Kalender Kasabası’nda 15 yıl önce yaşananların intikamını almak ve gizlenen gerçekleri öğrenmek.

Engin Öztürk

Engin Öztürk (Ömer Aladağ)

Dünyaca ünlü bir parfümör. 10 yıl önce Fikret’in desteği ile Fransa’ya gitti, orada okudu, ünlü bir parfümör oldu. Şimdi Fikret’e yardım etmek için tekrar doğduğu kasabaya geri döndü. 30 yaşında. Dışarıdan oldukça duygusal, dürüst ve iyi kalpli olan Ömer’in derinlere ittiği karanlık sırları var. Ve Kalender’de kesilecek hesapları.

Yeşim Ceren Bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt Karaca)

45 yaşlarında. Masal’ın halası olarak biliniyor. Müthiş zeki, çok güzel bir kadın. Ama çok da gizemli. Geçmişi hakkında sadece eskiden bir hemşire olduğu biliniyor. Şimdi ise zengin iş kadını. Yıllarca Masal’la birlikte alacakları intikamı planladı. Ama kimsenin bilmediği Masal sayesinde kendi intikamını da alacağı.

Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı (Levent Elibeyaz)

Kasabanın ileri gelenlerinden Halil Elibeyaz’ın oğlu. 33 yaşında, yakışıklı ve sempatik görünümlü. Babasının ve abisinin despot davranışlarından dolayı ezilmiş bir alkolik iken, Masal’ın kasabaya gelmesi ile birlikte gerçek karakteri ortaya çıkacaktır. Yıllardır içinde biriktirdiği kini ve öfkeyi yaptığı sinsi planlarla ortaya koyacaktır.

Şerif Sezer

Şerif Sezer (Gülder Kalenderoğlu / Bibi)

Fikret’in ablası. Kasabanın Bibisi. Tam bir Anadolu kadını. Evlenmedi. Kasabanın korkulan, saygı duyulan siması. Oğlu olarak gördüğü Fikret’i yetiştirdi. Çok şey bilir ama yerinde ve gerektiği zaman konuşur.

Mesut Akusta

Mesut Akusta (Battal Torosoğlu)

Kökleri eşkıya. 100 sene önce kadar dağlardan gelip Kalender’e yerleştiler. 52 yaşında. Acımasız. Hiç evlenmedi. Çoluğu çocuğu yok. Müthiş bir stratejist. Eskiden kan davalısı olduğu Elibeyaz ailesinden Halil ile birlikte kanunsuz bir imparatorluk kuracak kadar çıkarcı. Şimdiye kadar sırtını yere getiren olmadı. Bu, Masal’ın kasabaya gelişiyle değişecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu