Dizi / Film

Netflix’in En Çok İzlenen Orijinal İçerikleri

Netflix en çok izlenen içeriklerini açıkladı. Netflix'in en yüksek puana sahip ve en çok ilgi görmüş içerikleri nelerdir gelin hep birlikte inceleyelim...

Netflix’in En Çok İzlenen Orijinal İçerikleri

1. Tiger King – 383 puan

Konusu: Bir hayvanat bahçesi sahibi, büyük kedi yetiştiriciliğinin yeraltı dünyasındaki eksantrik karakterler arasında geçen bu gerçek kiralık katil öyküsünde kontrolden çıkar.10 Mar 2020

2. Ozark – 377 puan

Konusu: Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Byrde’ın Finans ve Danışmanlık Şirketi’nin Meksika’nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

3. Love is Blind – 302 puan

Konusu: “Love Is Blind“, erkek ve kadın yarışmacıları birbirlerini görmeden konuşabilecekleri bölmelere yerleştiriliyor ve bir süre sonra buluşmalar gerçekleşiyor. Ancak sadece çiftler evlenmeye karar verdiklerinde birbirlerini görebiliyorlar.

4. Dead To Me – 216 puan

Konusu:

Kara komedi olarak geçen dizi ile ilgili ilk akla gelen, eşini bir trafik kazasında kaybeden Jen ile grup terapisinde tanıştığı Judy’nin kısa ama kuvvetli dostluğu oluyor. Neredeyse her bölümde açığa çıkan, karakterlerin gizli kalmış sırları ile her seferinde bize “yok artık” dedirten dizinin 2. sezonunun da çekileceği de duyurulmuştur.

3. The Trials of Gabriel Fernandez – 191 puan

Konusu: Bu belgesel yalnızca homofobik annesi ve erkek arkadaşı tarafından işkence görmüş bir çocuğu anlatmıyor. Aynı zamanda fazla iş yükü yıkılmış sosyal hizmet görevlilerini, sosyal hizmet uzmanlarının ve çevrenin umursamazlığını ve sessiz kalma kültürünü anlatan bozulmuş bir sistemi konu ediniyor.

4. Sweet Magnolias – 145 puan

Konusu: Sweet Magnolias, liseden beri arkadaş olan bir grup kadının özel hayatlarında ve kariyerlerinde karşılaştıkları durumları ele alan 10 bölümlük dizidir. Dizi, Sherryl Woods’un aynı adlı roman serisinden ekrana uyarlanıyor.

5. Never Have I Ever – 125 puan

Konusu: Ergenlikten yetişkinliğe geçmekten olan Hindistan kökenli Amerikalı genç bir kızın hayatını komik bir uslupta anlatan mini dizidir.

6. La Casa da Papel – 120 puan

Konusu: Profesör (Alvora Morte) olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. 8 suçluya da takma birer isim verir. Berlin, Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Moskov, Helsinki ve Oslo. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylarda gerçekleşirken planlarını yerine getirebilecekler mi ?

7. Altered Carbon – 113 puan

Konusu: Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Altered Carbon, insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir.

Exxen Nedir? Kurucusu Kimdir?

Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu