Ordan Burdan

Seray Kaya

Huzur Sokağı ile ilk çıkışını yapan, Kadın dizisiyle kendini kanıtlayan Seray Kaya Kimdir?

Huzur Sokağı ile ilk çıkışını yapan, Kadın dizisiyle kendini kanıtlayan Seray Kaya Kimdir? Hayatı ve rol aldığı dizi-filmlerle Seray Kaya

Seray Kaya Hayatı

4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da doğan Seray Kaya lise öğreniminin yanı sıra bir güzellik merkezinde makyöz olarak çalışmıştır. Oyunculuk eğitimini ise Sadri Alışık Kültür Merkezinde almıştır. Seray Kaya, Atv kanalında 2 yıl yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Rezzan rolüyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. İlk oyunculuk deneyiminin ardından  2014 yılında Kocamın Ailesi, 2016 yılında bir sezon ekranlara gelen Gülümse Yeter, 2017-2020 yılları arasında ise çıkış yaptığı Kadın dizisinde rol almıştır. 2019 yılında ilk sinema filmi olan Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı adlı sinema filminde Maria karakterine hayat vermiştir. 3 Şubat 2019 tarihinde babasını kaybeden Seray Kaya, babası için yazdığı şiiri 4 Şubat 2020 yılında video klibiyle yayınlamıştır.

Seray Kaya, Mehmet Bozdağ‘ın yapımcılığını üstlendiği Kuruluş Osman adlı dizinin 2. sezonu için ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Seray Kaya’nın Rol Aldığı Dizi Ve Filmler

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu