Ordan Burdan

Murat Soner Duyurdu! Altın Menemen Ödülleriyle En Kötüleri Halk Seçiyor

“Neden şimdiye kadar sadece en iyiler seçildi?” Dizi sektörünün en kötü yapımlarının ve en saçma sahnelerinin halk oylaması ile belirleneceği Altın Menemen Ödülleri’ne sayılı günler kaldı. Amerika’da 43 yıldır benzeri bir etkinlik Altın Ahududu Ödülleri (Golden Raspberry) adıyla, Oscar Ödül Töreni’nin tam tersi ve eleştirisi olarak düzenlenen yarışmanın benzeri artık Türkiye’de. Bu yarışmada yılın en kötü filmleri, senaryoları, yönetmenleri ve oyuncuları seçilmektedir. Bununla birlikte bu etkinlik bugüne kadar tüm dünya medyası için haber değeri taşımıştır. Ayrıca her sene bolca haberi yapılan ve konuşulan bir ödül töreni olmuştur.

Murat Soner Duyurdu! Altın Menemen Ödülleriyle En Kötüleri Halk Seçiyor

Herhangi bir siyasi ve ticari oluşumdan bağımsız olarak düzenlenecek olan törenin adaylarını ve kazananlarını tamamen halk belirlemektedir. Törenin yapılma amacı toplumun izleme alışkanlıklarına dikkat çekmek ve dizileri eğlenceli bir şekilde eleştirmektir. Peki nedir bu Altın Menemen?

Altın Menemen Ödülleri

Yılın en iyilerini seçen tonla ödül töreni ve yerli dizi sektöründe tonla acayiplik varken, sizce de yılın en kötü ve en saçmalarını seçmenin zamanı gelmedi mi artık? Adaylarını da halkın belirlediği Altın Menemen Ödülleri’nin ilki bu yıl gerçekleşiyor. Tören 29 Kasım’da Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecektir. Ve ödül töreni, 4 Aralık’ta Murat Soner Youtube Kanalı’nda yayınlanacaktır. Ancak bu ödüllerin adayları ve nihai sonuçları halk tarafından belirlenen, eğlence amaçlı, bağımsız bir organizasyondur.

Tüm bunların yanı sıra törenin biletlerinden elde edilecek gelir, kadınların iş dünyasını girmesini destekleyen bir kadın girişimci derneğine bağışlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu