Ordan Burdan

Netfiliks – Netfiliks Nedir? Netfilikse Nasıl Girilir?

2020 sonrası hayatımızda vaz geçilmez yerini hızlıca alan online tv platformlarından biri olan netfiliks hakkında her şeyi sizin için derledik. Netfiliks nedir netfilikse nasıl girilir gibi sorularınıza hızlıca cevap verelim.

Öncelikle Netflix’e girmek için bu linki kullanabilirsiniz: Netfliks İzle

Netfiliks Nedir?

Netfiliks bir online tv platformudur. Aylık ücretler karşılığında online ortamda bir çok dizi ve film izlememizi sağlayan bu platformun geçmişi 1997 yılına kadar dayanmaktadır.

Platform içerisinde; aksiyon, anime, bağımsız, belgeseller, bilim kurgu, çocuk ve aile, dramalar, fantastik, gerilim, kısa filmler, klasikler, komediler, korku, müzik ve müzikaller, ödüllü yapımlar, romantizm, spor, stand-up komedisi ve yerli filmler gibi ana kategoriler yer almaktadır.

Netfilikse Nasıl Girilir?

Netfilikse eğer üyeyseniz başlangıçta verdiğimiz linki kullanarak giriş yapabilir ve birbirinden farklı film ve diziyi platform üzerinden izleyebilirsiniz.

Netfiliks üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak açılan sayfada üye ol butonuna tıklayarak sisteme üye olabilirsiniz. Sonrasında ise sizinle paylaştığımız ilk linki kullanarak sisteme giriş yapabilir ve netfiliks’in keyfini çıkartabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu