Dizi / Film

Aziz Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Show TV’nin yeni dizisi Aziz 5 Kasım Cuma akşamı seyircisi ile buluşacak. Merakla beklenen dizi için geri sayım sürerken izleyicilerin merakı artmaktadır. Art Arda yayınlanan tanıtım fragmanları ile büyük merak uyandıran dizi, 1930’larda geçmesi nedeniyle de fazla dikkat çekmektedir. İşte Show TV’nin merak uyandıran yeni dizisi Aziz hakkında merak ettikleriniz.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yeni sezonun merakla beklenen dizisi Aziz; ihtişamlı bir hayat yaşayan Payidar ailesinin hikayesini konu almaktadır. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizide birçok sevilen isim yer almaktadır. dizinin kadrosunda; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya gibi güçlü  isimler yer almaktadır. Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği dizinin senaryosu ise Eda Tezcan’a aittir.

Aziz Konusu Nedir?

Aziz Dizisi

Antakya’nın tek halı üreticisi olan Payidar ailesi zenginlik ve refah içinde bir hayat sürdürmektedir. Payidar ailesinin en kıymetli çocuğu Aziz Payidar’ın (Murat Yıldırım) Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle hayatları tamamen değişecektir. Doğduğu toprakları ve sevdiği kadın Dilruba’yı (Damla Sönmez) bırakmak zorunda kalan Aziz Antakya’dan kaçar. Uzun süre sonra öldü zannedilen Aziz 2 yıl sonra kendi topraklarına geri döner. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir çünkü Aziz her şeyini kaybetmiştir. Sevdiği kadın artık başkasıyla nişanlıdır ve Antakya’da ki işgal çok büyümüştür. Payidar ailesini ve Antakya’yı neler bekliyor?

Aziz Oyuncu Kadrosu

Murat Yıldırım (Aziz Payidar)

Murat Yıldırım Kimdir?

Damla Sönmez (Dilruba)

Damla Sönmez

Simay Barlas (Efnan)

Ahmet Mümtaz Taylan (Galip Payidar)

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

Fırat Tanış (Delege Pierre)

Fırat Tanış

Güven Murat Akpınar (Adem Payidar)

Güven Murat Akpınar

Eren Hacısalihoğlu (Kenan)

Eren Hacısalihoğlu

Füsun Demirel (Nigar Payidar)

Füsun Demirel

Meral Çetinkaya (Hatice Ana)

Meral Çetinkaya

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu