Ordan Burdan

Melisa Şenolsun Kimdir?

Birçok başarılı işlere imza atan güzel oyuncu Melisa Şenolsun kimdir? Güzel oyuncu hakkında sizler için küçük bir araştırma yaptık. İşte Melisa Şenolsun hakkında merak edilenler…

Melisa Şenolsun

24 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Melisa Şenolsun’un annesi ev hanımı, babası ise gümrük müşaviridir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun ile kardeştirler. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesinden mezun olan oyuncu, o yıllarda tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okuyan Şenolsun, buradan mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Star TV’de yayımlanan; Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yaşayan güzel oyuncu bu dizide; Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Ardından aynı yıl Kiralık Aşk dizisine dahil olan oyuncu burada Sude karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında ise TV dizisi olan Umuda Kelepçe Vurulmaz’da rol alan oyuncu; aynı yıl “Quills-Tüy Kalemler” adlı tiyatroda rol almıştır. Daha sonra Nefes Nefese, Menajerimi Ara, gibi TV dizilerinde yer alan oyuncu 2019-2020 yıllarında Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde Cansu karakterine hayat vermiştir.

M. Ş.

Başarılı oyuncu aynı zamanda, 2017 yılında Babam, 2019 yılında Güzelliğin Portresi, 2021 yılında ise Buluşma Noktası adlı sinema filmlerinde yer almıştır. Birçok başarılı işlere imza atan güzel oyuncu Melisa Şenolsun son olarak; TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisine dahil olmuştur. Diziye ikinci sezonunda Rüya karakteri ile katılan oyuncu başrol olarak yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu