Ordan Burdan

Zeynep Bastık Kimdir?

Son dönemlerin genç ve gözde şarkıcılarından olan Zeynep Bastık’ın hayatına dair sizler için küçük bir araştırma yaptık. İşte Zeynep Bastık ve başarı dolu kariyer hayatı.

Zeynep Bastık

8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Üç yaşındayken ailesi ile birlikte İzmir’e taşınan ünlü şarkıcı liseye kadar tüm eğitimini İzmir’de almıştır. Daha sonra 2010 yılında ilk işi; bir cover grubu “Jackpot” ile profesyonel müziğe başlamıştır. 20212 yılına kadar bu grup ile iş yapan şarkıcı; aynı zamanda kısa bir süre de Anadolu Ateşi’nde dansçı olarak da yer almıştır.

Zeynep Bastık, daha sonra Murat Dalkılıç’ın “Lüzumsuz Savaş” adlı şarkısına vokalistlik yapmıştır. Ardından Dalkılıç’ın vokalistliğine üç yıl devam ettirmiştir. Daha sonra Dalkılıç’ın desteğiyle ilk teklisi “Fırça”yı 2014 yılında yayımlayan şarkıcı; vokalistliği bırakmış ve kendi yolunda kariyerine devam etmiştir.

İlk olarak YouTube üzerinden paylaştığı Ezhel’in “Felaket” adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakalamıştır. Ardından birçok ünlü ismin şarkısını seslendiren Bastık, sesini daha fazla kişiye duyurmuştur ve tanınırlığı artmıştır. Ayrıca ünlü şarkıcı; Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol almıştır.

Şarkıcı yaptığı coverlar dışında Anıl Piyancı ile birlikte 2019’un Haziran ayında “Bırakman Doğru mu?” isimli bir tekli yayımlamıştır. Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan şarkıcı aynı zamanda birçok reklam filminde rol almıştır. Bunlardan bazıları 2019’da Adidas’ın, 2020’de ise Elidor’dur. Son olarak da 2021’de ise Exxen‘de yayımlanmaya başlayan Zeynep Bastık ve Konukları adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Ayrıca ünlü şarkıcı 3 yıldır birlikte olduğu reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile 8 Temmuz Çarşamba günü Çeşme’de evlenmişlerdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu