Ordan Burdan

Scarlett Johansson’ın Black Widow Filmi Rekor Kırıyor – 200 Milyon Dolar Barajını Aştı

Marvel’in büyük bir merakla beklenen süper kahraman filmi Black Widow, 9 Temmuz 2021’de sinema seyircisiyle buluştu. Sinemaların yeniden açılmasıyla beyaz perdeyi selamlayan ve başrolünde Scarlett Johansson‘ın yer aldığı, küresel gişede 200 milyon dolar barajını aştı.

Scarlett Johansson Natasha Romanoff Avengers Age Of

Natasha Romanoff’un geçmişiyle yüzleşme ve tamamlanmamış işleriyle başa çıkma mücadelesini konu alan Black Widow filmi gişede önemli bir başarı elde etti.

Black Widow yani Kara Dul filmi 200 milyon dolarlık küresel gişe başarısının yanında yayına girdiği Disney Plus‘ta da en az 60 milyon dolar daha hasılat elde etti.

Yönetmenliğini Cate Shortland‘in yaptığı Black Widow‘da Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour ve Rachel Weisz rol alıyor.

BLACK WIDOW KONUSU

Natasha Romanoff geçmişiyle bağlantılı ve tehlikeli bir komplonun ortaya çıkmasıyla karanlık tarafıyla yüzleşmeye başlar. Onu alt etmek için hiçbir zaman vazgeçmeyen bir güç tarafından takip edilen Natasha, bir casus olarak geçmişiyle ve Avengers ekibine katılmadan önce ardında bıraktığı parçaları birleştirmek zorunda kalır.

Avengers: Endgame filmi aracılığıyla Iron Man ile birlikte Marvel‘dan ayrılan Natasha Romanoff, Black Widow sayesinde bir veda imkanı bulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu