Dizi / Film

Okul Tıraşı

Ferit Karahan’ın yönetmeni olduğu Okul Tıraşı filminin başrollerinde; Ekin Koç, Mahir İpek, Cansu Fırıncı, Melih Selçuk ve Samet Yıldız gibi isimler yer almaktadır. Aynı zamanda 2021 yılı yapımı dram filmi olan Okul Tıraşı; okulda hastalanan arkadaşını doktora götürmeye çalışan bir gencin hikayesini konu almaktadır.

Senaryosunu ise yönetmen Ferit Karahan ile Gülistan Acet’in birlikte kaleme aldığı film aynı zamanda; Dünya çapında beğeni almış ve Uluslararası Valencia Film Festivali’nden iki ödülle geri dönmüştür.

Okul Tıraşı Konusu

Yatılı bir okulda uygulanan baskı ve disiplinin altında ezilen çocuklar artık yolun sonuna gelmişlerdir. Çünkü şehirden tamamen izole, katı bir disiplinle yönetilen bir yatılı erkek okulunda okuyan Yusuf’un bir anda rahatsızlanan arkadaşı Memo’yu hastaneye ulaştırmak istemektedir. Ancak okul yönetimi tarafından ilk olarak kabul edilmeyen bu talep daha sonra kabul edilse de Memo; yoğun kar yağışının yolları kapatmasından dolayı hastaneye ulaştırılamaz. Bu sırada yolların açılmasını bekleyen öğretmenler ve öğrenciler, bu işten yakalarını sıyırmaya çalışırken; acımasız hesaplaşmalar ve sakladıkları sırlar da gün yüzüne çıkar.

 

Okul Tıraşı Filmi Oyuncuları

Samet Yıldız

Samet Yıldız

Ekin Koç

Ekin Koç Kimdir?

Mahir İpek

Mahir İpek

Cansu Fırıncı

Cansu Fırıncı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu