Ordan Burdan

Masumlar Apartmanı Dizisinde Çalan Müzikler

Her bölüm ayrı bir şarkıyı popülerleştiren Masumlar Apartmanı dizisinde çalan müzikler en çok arananlar listesinde yer alıyor.

Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen, TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı; sadece konusuyla değil bölümlerde çalan şarkılarıyla da dikkat çekiyor. Her bölüm ayrı bir şarkıyı popülerleştiren dizide çalan müzikler ise en çok arananlar ve dinlenenler listesinde yer alıyor. Bizde sizler için Masumlar Apartmanı dizisinde bugüne kadar çalmış olan tüm şarkıları derledik. İşte Masumlar Apartmanı Dizisinde Çalan Müzikler…

Masumlar Apartmanı Dizisinde Çalan Müzikler

1. Jenerik Müziği

İlk olarak Masumlar Apartmanı dizisinin jenerik müziği ile başlamak lazım. İşte o ilk günden beri izleyicilerin severek dinlediği jenerik müzik.

https://www.youtube.com/watch?v=aLqKHzRhMAg

2. Gökçe Kılınçer – Bir Başka Sevgiliyi / Güneşin Kızkardeşi

Gökçe Kılınçer’in muhteşem yorumuyla Bir başka sevgiliyi şarkısını, dizide Gülben karakterinin klibiyle izlemek çok hoş bir hava katmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=wdcyt3PqCxg

Güneşin Kızkardeşi

Gökçe Kılınçer’in dizide çalan bir diğer şarkısı ise Güneşin Kızkardeşi’dir. Dizide çaldığı andan itibaren en çok arananlar listesinde olan Güneşin Kızkarddeşi şarkısı sizlerle.

Gökçe Kılınçer – Güneşin Kızkardeşi Şarkı Sözleri

3. Cem Adrian & Hande Mehan – Sen Beni Şarkılarımsın

Aşk sahnelerinin vaz geçilmez şarkılarından olan Sen Beni Şarkılarımsın, Naci ve Safiye aşkına da çok yakışmıştı.

Cem Adrian & Hande Mehan – Sen Benim Şarkılarımsın Şarkı Sözleri

4. Zuhal Olcay – Yalnızlığım

Safiye’nin yalnızlığını en iyi anlatan şarkı, Zuhal Olcay’ın seslendirdiği Yalnızlığım şarkısıdır.

5. Farah Zeynep Abdullah – Gidiyorum Bu Şehirden

Sezen Aksu’ya ait olan Gidiyorum Bu Şehirden şarkısını tekrardan yorumlayan Farah Zeynep Abdullah; güzel sesi sayesinde büyük beğeni toplamıştır.

6. Barış Diri – Derinden

Masumlar Apartmanın dizisinde ilk olarak 19. bölümde dinlediğimiz daha sonra 27. bölümde tekrardan yayınlanan, Barış Diri’nin Derinden şarkısı son günlerin en çok aranan ve en çok dinlenen şarkılarındandır.

7. Gripin – Böyle Kahpedir Dünya

Gripin Böyle Kahpedir Dünya şarkısı; hem Safiye ve Naci’nin aşkına hem de İnci’nin acısına yakışan en güzel şarkılardandır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu