Teknoloji

Linkedin Nedir? Nasıl Kullanılır?

Linkedin, 2003 yılında ABD'nin Kalifornia eyaletinde kurulan profesyonel sosyal bir iş ağı platformudur.

Linkedin, 2003 yılının Mayıs ayında Kalifornia eyaletinde Reid Hoffman tarafından kurulan, sosyal bir iş ağı platformudur. 200’den fazla ülke ve bölgede 740 milyon üyesi bulunan dünyanın en büyük profesyonel ağıdır. Linkedin Nedir? Nasıl Kullanılır?

Linkedin Nedir?

Linkedin, 2003 yılının Mayıs ayında Kalifornia eyaletinde Reid Hoffman tarafından kurulan ve 2006 yılında Microsoft’un satın aldığı bir yan kuruluştur. iş bağlantılarınızı güçlendirmek için kullanabileceğiniz profesyonel bir platformdur. Kariyerinizi yönetmek ve profesyonel profilinizi oluşturup başka insanların sizi araştırırken uzmanlığınız ve yeteneklerinizle ilgili oluşturabileceğiniz bir kaynak hükmündedir.

Linkedin Nedir? Nasıl Kullanılır?
Linkedin

Linkedin Nasıl Kullanılır?

Kendi adınıza alacağınız bir e-posta adresiyle Linkedin’in giriş yaptıktan sonra üye seçeneğine tıklayarak üye olma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Arkasından sizin için açılan profil sayfanızı ad, soyad, profil fotoğrafı, mesleğiniz ve mail adresinizle doldurmanız gerekmektedir. Ayrıca kişisel sayfanıza Cv bilgileriniz, deneyimleriniz, öğrenim bilgileriniz, yetenekleriniz, ilgi alanlarınız ve başarı belgelerinizi eklemeniz gerekmektedir.

Linkein’i takip etme veya bağlantı kurmak gibi özellikleri bulunduğundan sosyal medya platformu gibi kullanabilirsiniz. Bağlantılı olduğunuz kişilerin görebileceği makale, fotoğraf, video gibi paylaşımlar yapabilirsiniz.

 

Pinterest Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu