Dizi / Film

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, yıllarca tiyatro oyunu olarak sergilenen Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? şimdi film formatında seyirci karşısında. 9 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak olan filmin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Filmin senaryo yine Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda ise Andaç Haznedaroğlu yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ecem Erkek, Yılmaz Erdoğan, Atakan Çelik, Merve Dizdar, yer alıyor. Film ailesiyle birlikte yaşadığı çevreye uyum sağlamak için çabalayan, üstün zekalı bir çocuk olan Gülseren’in hayatını konu alıyor.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? Konusu

Çekimlerine geçtiğimiz yaz sonunda başlanan film, 1948 yılında İstanbul’da üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren’in hikayesini anlatmaktadır. Diğer yandan ise dönemin toplumsal yapısını gözler önüne seriyor.

Tiyatro oyununda, 1948 yılında İstanbul’da doğan Gülseren, dört rakamlı sayıları aklından çarpabilen üstün zekalı bir kadındır. Oyun 50 yıllık bir dönemde, arka planda Türkiye’nin panoraması eşliğinde Gülseren’in hayatından kesitler sunmaktadır. Filmin de aynı konuyu işleyeceğini ama farklılıklar göstereceği bilinmektedir.

Filmin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ecem Erkek (Gülseren)

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek Kimdir?

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Atakan Çelik

Atakan Çelik

Merve Dizdar

Merve Dizdar Kimdir?

Devrim Yakut

Devrim Yakut

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu