Ordan Burdan

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz ve hakkında pekte bir bilgi olmayan Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

1991 yılında dünyaya gelen Feyyaz Şerifoğlu, aslen Rizelidir. Üniversiteye kadar ki eğitimini Rize’de tamamlayan Feyyaz Şerifoğlu, üniversite için Tekirdağ’a gitmiştir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Feyyaz Şerifoğlu’nu TV ekranlarına ilk kez 2013 yılında çıktı. O yılda katıldığı O Ses Türkiye adlı şarkı yarışması ile kendini tanıtmış olan şarkıcının hayatı değişmiştir. Yarışmanın hemen ardından ünlü star Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapmıştır. Daha sonra 2014 yılında Enbe Orkestrası ile kariyerine devam etmiştir.

Bir çok reklam filminde yer alan Feyyaz Şerifoğlu, 2019 senesinde yayınlanan Huawei Watch GT2 reklamı ile dikkatleri tekrardan üzerine çekmiştir. 2020 yılında ise Gidene isimli ilk single çalışması ile müzik dünyasında kendini gösteren şarkıcı dinleyiciler tarafından çok sevilmiştir. Aynı yıl TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmız Oda ile ilk dizi deneyimini yaşamıştır. Burada Can karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sergilediği başarılı performansı ile çok beğenilmiştir.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız dizisinde rol alacaktır. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, Nalan ve Sedat’ın zorlu aşkını konu edinmektedir. Camdaki Kız dizisinde, Sedat karakterine hayat verecek olan Feyyaz Şerifoğlu’nun partneri ise Burcu Biricik olacaktır.

Boy: 1.75 cm
İnstagram: feyyazserifoglu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu