Ordan Burdan

Efekan Can Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle tanınan ve daha sonra Öğretmen dizisiyle popülerliği artan Efekan Can Kimdir?

Efekan Can, Öğretmen dizisi ile tanınsa da ilk olarak Ufak Tefek Cinayetler adlı dizi ile ekranlara gelmiştir. Başarılı genç oyuncular arasında yer alan Efekan Can kimdir?

Efekan Can Kimdir?

Efekan Can, 1994 yılında Bilecik’te dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bilecik Üniversitesi İİBF, İşletme Bölümünde tamamlamıştır. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tedarik Zinciri ve Yönetimi Yüksek Lisansı ile devam etmiştir.

Çocukluğundan beri oyunculuğa merakı olan Efekan, İstanbul’a geldiğinde, Atölye Craft’ta oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile deneyim yaşayan, Efekan Can, 2018 yılında Tam Kafadan adlı Youtube dizisinde rol almıştır. Daha sonra 2019 yılında Azize adlı dizide rol alan Efekan, ardından 2020 yılında FOX TV’de yayınlanan Öğretmen dizisinde Tuğrul karakterini canlandırmıştır. Efekan’ın ilk sinema filmi ise aynı yıl yayınlanan Tam Kafadan Karavana filmidir. Oyuncu şimdilerde ise Show TV’de yayınlanan Kırmızı Kamyon adlı dizide rol almaktadır.

Efekan Can, oyunculuk dışında solist ve söz yazarlığı da yapmaktadır. Bunların yanı sıra profesyonel güreşçilik, yüzme, fitness, boks, gitar, bateri, piyano ve bağlama ile uğraşmaktadır.

Boy: 1.79 cm
Kilo: 70
Instagram: @efekancann
Twitter: @EfekanCaan

Efekan Can Rol Aldığı Diziler

  • 2017 – Ufak Tefek Cinayetler dizisi – Star TV
  • 2018 – Tam Kafadan – Youtube Dizisi
  • 2019 – Azize – Kanal D
  • 2020 – Öğretmen – FOX TV

Efekan Can Rol Aldığı Filmler

  • 2020 – Tam Kafadan Karavana – Sinema

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu