Ordan Burdan

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

Çocuk oyuncular arasında son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Su Burcu Yazgı Coşkun. Genç yaşına rağmen göstermiş olduğu başarılı oyunculuğu sayesinde birçok projede yer almıştır. Yeteneği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Su Burcu, geleceğin başarılı oyuncuları arasında olacağa benziyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

5 Nisan 2004 İstanbul doğumlu olan Su Burcu, küçüklüğünden beri oyunculuk yapmaktadır. Oyunculuğa ilk olarak 2012 senesinde Karadayı dizisi ile başlayan oyuncu birçok projede yer almıştır. Su Burcu aynı zamanda 2012 yılında çekilen D@bbe: Bir Cin Vakası sinema filminde rol almıştır. Çocuk oyuncu olarak kariyerine devam eden oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde oynamıştır. Artık tanınmaya başlamış ve hemen ardından farklı projede yer almıştır. Yine FOX TV’de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde rol alan Su Burcu, burada Elif karakterine hayat vermiştir. Aşk Yeniden dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Su, yetenekli oyunculuğu sayesinde seyirci tarafından çok sevilmiştir.

Su Burcu, Bizim Hikaye, Kadın, Kara Yazı gibi dizilerde rol almıştır. 2018 yılında ise Bizi Hatırla sinema filminde İrem karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Kuzgun dizisinde rol alan Su Burcu, burada Naz karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde rol almıştır. Kırmızı oda dizisinde Güler karakterini canlandıran Su Burcu, göstermiş olduğu başarılı oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine toplamıştır. Su Burcu, Kırmızı Oda dizisinde sergilediği oyunculuk ile çok beğenilmiştir. Genç oyuncu projeden ayrılır ayrılmaz birçok teklif almıştır. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat vermektedir.

Halit Özgür Sarı Kimdir?

Kardeşlerim Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu