Yaşam

Burcunuza Göre Sizi Aşktan Uzaklaştıran Şeyler

Aşk hayat bir türlü yolunda gitmeyenler ya da aradığı aşkı bulamayanlar için yol gösterici niteliğinde bir araştırmayı sizler için derledik. Adeta gerçek kimliğimiz olan burçlar aşk hayatımızda da büyük rol oynamaktadır. Doğru aşklara yelken açmak ve güzel bir ilişki yaşamak için öncelikle kendimizi tanımamız gerekmektedir. Bu konuda da burçlar çok önemlidir. İşte burcunuza göre sizi aşktan uzaklaştıran nedenler nelermiş gelin inceleyelim…

Burcunuza Göre Sizi Aşktan Uzaklaştıran Şeyler

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

en geleneksel burçlardan biri olan oğlak ağırbaşlılığı ile tanınır. Tüm ilişkilerde ciddiyete önem veren oğlak burçlarının kurallar vardır. Karşısında kurallarını aşağılayan, hiçbir şeye saygısı olmayan, ciddiyeti umursamayan birini görürse, Oğlak burcu o aşktan uzaklaşır.

Kova Burcu

Kova Burcu

En özgür ruhlu burçlardan olan Kova, tüm ilişkilerinde açık sözlü ve açık fikirliliği ile tanınır. Bağımsızlığına çok önem veren Kova burcu, kişisel alanının korunması konusunda oldukça titizdir. Aynı zamanda karşısında ki insanında buna saygı göstermesini ister. Bu duruma saygı görmeyen Kova burcu o aşktan uzalaşır.

Balık Burcu

Balık Burcu

Naifliği ve romantikliği ile tanınan Balık burcu, hayallere dalmayı ve günlük yaşamda yaratıcı olmayı sever. Balık burcu kendisi gibi hayallere dalmayı seven biriyle birlikte olmayı ister. Eğer karşısındaki kişide bu heyecanı göremezse hemen oradan uzaklaşır.

Koç Burcu

Koç Burcu

En cıvıl cıvıl, en aktif burç olan Koç burcu, kendisiyle beraber koşacak, uçacak, kaçacak birini arar. Tam bir çılgın olan Koç burcunun, yerinden kalkmak istemeyen insanlarla karşılaşması onu yalnızlaştırır. Kendisi o kadar hareketliyken karşısındaki kişinin tembel olması onu hemen o aşktan uzaklaştırır.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burcu en güvenilir, huzura en bağlı ve en dingin burç olarak bilinir. Sosyal çevresi tarafından çok sevilen boğa burcu, oldukça güvenilir olduğundan herkesin yanında istediği bir burçtur. Boğa burcu, kendi gibi güvenilir ve samimi birine aşık olmak ister. Karşı taraftan aynı güveni alamadığı taktirde o aşktan hemen uzaklaşır.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İnsanlarla çok kolay bağ kurabilen ve neşesiyle tanınan İkizler burcu, çevresinin genişliği ile meşhurdur. Arkadaşlığa çok önem veren İkizler burcu, kendisini anlayacak ve sahip olduğu çevreye saygı duyacak biriyle birlikte olmak ister. Onunla birlikte sosyalleşecek birini isteyen İkizleri aşktan soğutacak şey ise kıskançlık ve sevdiği kişi tarafından yalnızlaştırılmaktır.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Özverili olması ve becerikliliği ile tanınan Yengeç burcu, oldukça yardımseverdir. Herkesi önemsemeye çalışan Yengeç burcu, birlikte olacağı kişinin de aynı özveride olmasını ister. Yengeç burcunu aşktan uzaklaştıracak şey ise karşısındaki kişinin bencil olması, yalnızca kendisini düşünmesidir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

En görkemli ve bonkör bir burç olan Aslan burcu, liderliği ile tanınmaktadır. Adeta doğuştan gelen bir öz güven ile dolu olan Aslan, insanları kendi çevresinde toplayabilmesiyle ünlüdür. Karşısındaki insanın da aynı seviyede olmasını isteyen Aslan burcunu aştan uzaklaştıran şey ise, özgüvensiz bir partnerdir.

Başak Burcu

Başak Burcu

Çok çalışkanlığı ile bilinen Başak burcu, en titiz ve en planlı burçtur. Başak burcu için her şeyin düzenli olması oldukça önemlidir. Aşk hayatında da aynı düzeni isteyen Başak, karşısındaki kişi bu duruma saygı göstermediğinde, düzeninin bozulmasından korkacağı için aşktan hemen uzaklaşır.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

En kibar ve en modern burç olan Terazi burcu, barışçılığı ile ünlüdür. Her alan ve her konuda anlaşma sağlayan Teraziler, huzura önem verir, oldukça medenidir ve şıklığına da çok önem verir. Partner olarak da kendisi gibi her duruma adapte olabilen birini ister. Eğer karşısındaki her ortama uyum sağlayamayan biriyse Terazi burcu o aşktan koşarak kaçar.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Oldukça fazla olan şüphesiyle tanınan Akrep burcu, en kindar ve en kıskanç burçtur. İnsanlara güvenme konusunda oldukça zorlanan Akrep burcuna yaklaşabilmek için öncelikle güvenini kazanmak gerekmektedir. Akrep burcu, ona güven vermeyen biriyle karşılaşırsa otomatik olarak şüpheci haline bürünecektir. Bu nedenle gereksiz kıskançlıklara kapılacak ve aşktan uzaklaşacaktır.

Yay Burcu

Yay Burcu

Başına buyruk bir yaşam tarzı olan Yay burcu, en umursamaz burçtur. Hep kendisi için yaşayan yay burcu, iyimserliği, neşesi ve gezginliği ile ünlüdür. Çok merak eden, okuyan ve gezen Yay burcu, çok dinler, öğrenir ama asla bir yere kök salmaz. Bu nedenle karşısındaki kişinin de gezmeyi seven ve öğrenmeye meralı birinin olmasını ister. Yay burcu kendisine kör kütük aşık olan biri ile karşılaşırsa o aşktan hemen kaçar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu