Ordan Burdan

Ali Gözüşirin Kimdir?

Son dönemlerin çok konuşulan genç oyuncuları arasında yer alan Ali Gözüşirin aynı zamanda modellikte yapmaktadır. Sektöre ilk olarak modellik yaparak giren oyuncu, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Dizi sektöründe de adını duyuran başarılı oyucunun mera edilen hayatını sizler için araştırdık. Ali Gözüşirin kimdir?

Ali Gözüşirin Kimdir?

27 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Gözüşirin, oyunculuğun yanı sıra mankenlikte yapmaktadır. Aslen Trabzonlu olan Ali Gözüşirin, üç erkek kardeştir ve kendisi ortancadır. İlkokul döneminde tiyatroya merak sarmış olan oyuncunun bu merakı lisede artmış ancak üniversite döneminde biraz ara vermek zorunda kalmıştır. Eğitimine İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Meseleler bölümünde devam etmiş ve buradan mezun olmuştur.

Ali Gözüşirin Kimdir?
Ali Gözüşirin

Ali Gözüşirin, birçok moda çekimine dahil olmuş, bazı defileler için ise podyuma çıkmıştır. Aynı zamanda birkaç defilede ve klipte modellik yapmıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan oyuncu 2017 yılından beri TV’de yer almaktadır. İlk olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ki küçük rolü ile oyunculuk deneyimini kazanan oyuncu hızla gelişim göstermiştir. Oyuncu daha sonra 2019 yılında FOX TV’de yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde İbo karakterine canlandırmıştır. Şimdilerde ise Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Tapar karakterine hayat vermektedir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizide Melikşah’ın oğlu Muhammed Tapar karakterini canlandıran oyuncu, kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştır.

Burcu: Kova
Boyu: 1.88 cm.
İnstagram: aligozusirin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu