Yaşam

Kemal Sunal Gülümsemesiyle Ziraat Bankası Reklamında Gençlere Umut Oluyor

Ziraat Bankası Türkiye'nin en sevilen Yeşilçam oyuncularından biri olan Kemal Sunal'ı reklam filminde oynattı. Deep Fake adı verilen özel teknolojiyle Kemal Sunal tekrar aramıza döndü.

Ziraat Bankası Türkiye’nin en sevilen Yeşilçam oyuncularından biri olan Kemal Sunal’ı reklam filminde oynattı. Nasıl mı? Gelin hep birlikte öğrenelim. Ziraat Bankası, 157. yaş gününe özel çektiği reklam filminde önceki senelerde yaptığı gibi bu senede Yeşilçam‘ın unutulmaz karakterlerini günümüze getirdi. Bu sene reklam filminde Kemal Sunal‘a yer veren Ziraat Bankası, herkesçe bilinen meşhur İnek Şaban Gülüşüyle gençlere umut oldu. Bankanın reklam filminde Kemal Sunal’ı gören seyirciler gözlerine inanamadı. Kemal Sunal filmde her zaman ki gibi güldürürken aynı zamanda duygulandırdı.

Kemal Sunal Gülümsemesiyle Ziraat Bankası Reklamında Gençlere Umut Oluyor

Daha öncesinde de Yeşilçam sinemasının önde gelen oyuncularıyla çektiği reklam filmiyle ilgi çeken Ziraat Bankası 2021 senesi için de kolları sıvadı. Ziraat Bankası Deep Fake teknolojisinden yararlanarak çektiği bu filmde seyircinin beğenisini topladı. Ziraat Bankası’nın reklamında Kemal Sunal’ı oynayan oyuncu ise yakından tanıdığımız Mehmet Kurt. Mehmet iki saat süren Kemal Sunal makyajından sonra ekran karşısına çıktı.

Deep Fake Nedir?

Bir görüntü veya videoda yer alan bir kişinin yapay sinir ağları kullanarak bir başka kişinin görüntüsü ile değiştirildiği bir medya türüdür. Otomatik kodlayıcılar ve üretken çekişmeli ağlar (GAN’lar) olarak bilinen makine öğrenme tekniklerini kullanarak mevcut medyanın kaynak medya üzerinde birleştirilmesi ve üst üste konması ile üretilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu