Ordan Burdan

Taha Baran Özbek Kimdir?

Son dönemlerin en çok konuşulan genç oyuncularından olan Taha Baran Özbek kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Birçok reklam filmi ve dizilerde rol alan Taha Baran Özbek son olarak Kırmızı Oda dizisindeki Necdet rolüyle büyük beğeni kazandı. Son dönemlerde adından sıkça bahsedilen Taha Baran Özbek, Kırmızı Oda dizisinden sonra kariyer hayatına hızla devam ediyor. 11 Aralık Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Akrep dizisinde Şahin karakterine hayat verecek. Taha Baran Özbek hakkında merak edilenler. Taha Baran Özbek kimdir?

Taha Baran Özbek Kimdir?

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Taha Baran Özbek, Kültür Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Aktif olarak tiyatro yapmakta olan Taha Baran Özbek, 2017 yılından beri televizyonlarda görmekteyiz. İlk olarak reklam filmleriyle karşımıza çıkan Taha Baran Özbek 2018 yılında Dip dizisinde rol almıştır. Hemen arıdan aynı yıl Kanal D ekranlarında kısa süre yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde ve gene aynı yıl Bizim Hikaye dizisinde rol almıştır.

2019 yılında Azize dizisinde rol alan Taha Baran Özbek dizinin yayından kalkmasından sonra 2020 yılında Hekimoğlu dizisinin 1. bölümünde konuk oyuncu olarak katılmıştır. Kariyer hayatına hız kesmeden devam genç oyuncu 2020 yılında Tv8 ekranlarında yayımlanan reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde Necdet karakterine hayat vermiştir. Bu dizi ile büyük kitlelere ulaşan Taha Baran Özbek seyirci tarafından büyük bir beğeni kazanmıştır. Seyirci tarafından sempati kazanan genç oyuncu ekranların arana  yüzü haline gelmiştir. Taha Baran Özbek şimdilerde ise 11 Aralık Cuma günü Star TV ekranlarında başlayacak olan Akrep dizisinde Şahin karakterine hayat verecektir.

“Akrep” Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Evrim Alasya Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu