Ordan Burdan

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelmektedir?

Yükselişin ve şansın habercisi olan rüyada dağ görmek ne anlama gelmektedir?

Rüyada dağ görmek çoğu zaman yükselişin ve şansın habercisidir ancak bazı yorumlara göre de; rüyada görülen dağlar ve yüksek tepeler, şiddetli üzüntüye, bağırıp feryat etmeye, ıstırap ve işsizliğe delâlet etmektedir. İşte rüyada dağ görmenin yorumları…

Rüyada Dağ Görmek Ne Anlama Gelmektedir?

Rüyada Dağ Görmek, yöneticilik, mülk ve önder, zafer bulma ve rahata erme ile tabir edilir. Dağın üzerinde bulunmak, kadri yüce birine yakın olmaya yorumlanır. Rüyada dağı çıkarak tepesine ulaşmak, yüksek bir idarecinin himayesine yahut büyük bir memuriyete dağdan inmek ise makam ve rütbe kaybetmeye delalet eder. Rüyada dağdan düşmek, halk içinde değer yitirmeye ve dince eksikliğe, düşerek bir yerini incitmek yahut kırmak, meydana gelecek zarar olarak yorumlanır.

Rüyada dağın yerinden kopması, bir devletin yahut zihniyetin çökmesine ve halkının dağılmasına işaret eder. Dağın titremesi, milletin uyanması anlamına gelirken, titremeyle birlikte çatlaklar oluşması, yönetim zafiyeti demektir. Dağın yanması ise devlet başkanını vefatına işarettir.

Rüyada Muz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yangın Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu