Ordan Burdan

Rüyada Yangın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi evimizin yandığını görmek ne anlama gelir? Rüyada yangın görmek felaket habercisi midir?

Rüyada gördüğümüz yangın ne anlama gelir? Rüyada görülen yangın her ne kadar kötü bir felaket olsa da anlamı yangını nasıl gördüğünüze göre değişiyor.

Rüyada Yangın Görmek

Rüyada yangın çıktığını görmek, kötü söze, pişmanlığa, kavgaya, fitne ve kargaşaya, dedikoduya, düşmanlığa,  kötü bir durum veya savaşa da işaret eder.  Rüyada görülen yangından çok rüyayı etkileyen dumanının ne renk olduğudur. Rüyada yangının üzerinden çıkan dumanın rengi beyaz ise güzel siyah ise kötü tabir edilir.

Rüyada yangından çıkan dumanın beyaz olması bütün sıkıntılarından kurtulacağın anlamına yangın dumanının rengi siyah ise sıkıntıya düşeceğine yorumlanır. Fakat rüyada sadece duman çıktığını görmesi rüya sahibinin zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kendi Evinin Yandığını Görmek

Rüyada kendi evinin yandığını görmek rüya sahibinin işlerinde büyük zarar edeceğine sağlığının bozulacağına yorulur. Rüyada eşyalarının yandığını gören kişinin başlayacağı her işte başarılı olacağına alamettir. Rüyada sadece alev görmek ise rüya sahibinin zengin olacağı şeklinde tabir edilir.

 

Rüyada Geç Kaldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

The Queen’s Gambit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu