ModaOrdan BurdanYaşam

Kış Sezonunun En Trend 10 Rengi

Her sezon farklı renk trendleri görüyoruz ve her sezon bir rengin her tonunu görüyoruz. Bu kışın da en trend 10 rengi açıklandı.

Kış Sezonunun En Trend 10 Rengi

Turunçgillerin Sezonu

Sonbahar 2020 trendleri mandalina sezonunu açıyor! Bu kış efsane olacak bir renkler ise parlak turuncular oldu. Genelde sonbahar kış döneminde gördüğümüz bakır ve koyu turuncu tonları bu sezon çok daha canlı ve göz alıcı. Elbiselerde, bluzlarda ve paltolarda görülen mandalina turuncuları ile klasik sonbahar görünümünde fark yaratabilirsiniz.

Efsane Kırmızılar

Kırmızılar her sezon sevdiğimiz renkler arasında. Sonbahar Kış 2020 defilelerinde kırmızı renk daha da ‘canlı’ bir görünüm kazandı. Adeta neon kadar göz alıcı olan kırmızılar birçok defileyi süslerken, bu tonları derilerde ve payetli tasarımlarda görülüyor.

Gümüş ve Altın Modası

Payetler ve kristal detayları demişken Sonbahar Kış 2020 defilelerinde ciddi anlamda göz kamaştıran bir etki yaratan metalik tasarımlar, bu sezonun en gözde renkleri olacak gibi. Özellikle ince kumaşlarda gördüğümüz metalik etki ve zincirli tasarımlar adeta zırhları andırıyor.

En Sevilen Pembe ve Morlar

Geçtiğimiz sezonun fuşyaları ve bir önceki yılın mor trendi renk paletinde bir araya gelerek, ne pembe ne de mor denilebilecek bu renk oldukça hoş görünüyor! Sonbahar Kış 2020 defilelerini etkisi altına alan pembe morlar, sezonun en yenilikçi rengi diyebiliriz.

Borda

Artık bordoların bir kış klasiği olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle Sonbahar Kış 2020 defilelerinde bir bordo tutkusu olduğunu görmek şaşırtıcı değil. Ancak bu sezon bir değişim var ki o da bordolar sadece kazaklarda ve elbiselerde değil deri tasarımlarda öne çıkıyor. Geçtiğimiz sezonlardaki renkli deri etkisinin bu sezon bordo durağında durduğunu belirtebiliriz.

Saks Mavisi

Tıpkı efsane kırmızılar gibi saks mavisi de oldukça göz alıcı bir stili var. Canlı maviler Sonbahar Kış 2020 defilelerinin de favorileri arasındaydı. Paltolarda, elbiselerde ve tulumlarda gördüğümüz mavi tonları, 2019’un klasik mavi renk trendine oldukça dikkat çekici bir yorum katıyor.

Yeşilin Her Tonu

Genelde ilkbahar sezonunda gördüğümüz yeşiller, Sonbahar Kış 2020 defilelerine damgasını vurdu. Çam yeşili, neon yeşiller, hakiler, lime yeşilleri bu trendi ‘yeşilin her tonu’ olarak adlandırabiliriz. Bu kış her zaman yeşilin her tonundan faydalanabilirsiniz!

Vazgeçilmez Toprak Tonları

Tüm toprak tonlarını gördüğümüz Sonbahar Kış 2020 defilelerinde mevsime uygun bir renk trendi görüyoruz. Çikolata kahveleri, sütlü kahveler, bejler veya tabalar ile bu sezon toprağa dönüş yaşanıyor. Eskiden ‘sıkıcı’ olarak gördüğümüz kahverengiler aslında tıpkı bejler gibi oldukça ‘şık’ bir görünüm kazanıyor.

Pudra Sarısı

Pudra veya pastelleri çoğu zaman ilkbahar mevsiminde görüyorduk. Ancak moda sektörünün mevsimsiz hale gelmesi ile beklenmedik renk trendlerine çok alıştık! Bu sezonda beklenmedik sonbahar kış eklentilerinden biri ise pudra sarıları. Adeta ilkbahar sezonunu çağrıştıran bu yumuşak sarılar, Sonbahar Kış 2020 defilelerinin gözden kaçmayan detayları arasında yer aldı.

Gri Tonları

Geçtiğimiz senenin buz grileri bu sezon çok daha koyu tonlarda görüyoruz. Neredeyse siyah olacakmış gibi görünen koyu griler, gizemli ve çekici bir stil yaratıyor. Sonbahar Kış 2020 defilelerinde takım elbiselerde ve trikolarda gördüğümüz bu koyu griler, ofis stilinde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir.

Pek Kış Sezonun En Trend Renklerini Nasıl Giymeli?

Kış sezonunun girmesiyle birlikte kışın giyilecekler kombinlemeye başladı bile. 2020 – 2021 kış modasında neler var?

2020 – 2021 Kış Modası

2020 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu