ModaYaşam

2020 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri

2020 İlkbahar/Yaz güzellik trendleri eksenin iki ucunda yer alıyor. Gelin 2020 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri nelermiş Ekin Kurbetçi'den öğrenelim.

2020 İlkbahar/Yaz güzellik trendleri eksenin iki ucunda yer alıyor. Ekstravagan detaylarla teatral bir hava kazanan portrelerin yanında eforsuz, doğal saç ve makyaj görünümleri de favoriler listesinde zirveye oynuyor. Moda haftalarının ardından önümüzdeki sezonun öne çıkan güzellik trendlerini keşfedin.

2020 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri

1. İkiz Örgüler

Güzellik dünyasını domine eden örgü modellerini yaz sezonunda çift görmeye başlayacağız. Bu minimal ve pastoral model 2020 yazında modern bir havaya bürünüyor.

2. Parti Simleri

Festival ve parti makyajınızı hareketlendirmek için hızlıca başvurabileceğiniz bir opsiyon olan simler, yenilikçi uygulamalarla önümüzdeki yazın favori makyaj görünümleri arasında.

3. Nostaljik Aksesuarlar

Son birkaç sezonun 90’lar etkisindeki saç aksesuarı trendleri önümüzdeki yaz zaman makinesini tekrar çalıştırıyor ve bizi, 20’lere, 40’lara, 50’lere ışınlıyor.

Nostaljik Aksesuarlar

4. Kulak Arkası

Modern, pratik, yalın ve ultra havalı: Ortadan ayrılıp kulak arkasına alınan saçlar rahat günlük stilinizden gösterişli gece görünümlerinize stilinizde size eşlik edecek.

5. 3D Kirpikler

Önümüzdeki yaz hacim veren maskaralara yatırım yaparken, makyaj çekmecenize birkaç kutu takma kirpik eklemeyi de unutmayın. 2020 yazında kirpikler boyut atlamaya hazır.

6. Renkli ve Ferah Ciltler

Hafif ve doğal tonlarla renklendirilmiş, makyajsız, ferah ciltler önümüzdeki yaz da baskınlığını sürdürüyor. Bu görünümdeki detay nokta ise dudaklarda da yanaklarda olduğu gibi canlı tonlarda bir balm kullanılması.

7. Kendi Halinde

2020 İlkbahar/Yaz sezonunun anahtar kelimelerinden biri ‘eforsuz’. Kendi haline, doğal dalgasıyla bırakılmış, yandan ayrılıp parmaklarla taranmış salaş saç görünümleri taze ciltlerle kombinleniyor.

Kendi Halinde

8. Dominant Eyeliner

Minimal kedi bakışlarınızın kuyruğunu biraz daha uzatmaya ve bakışlarınızı siyahın asi kollarına teslim etmeye hazırlanın. Çünkü yaz sezonunda keskin hatlı, dominant eyelinerlar vazgeçilmezler arasında.

9. Yalın At Kuyruğu

Bu sezonun dominant örgüleri önümüzdeki yaz ikiz örgülerle yenilenirken, bu tekil görünümün yerini ise minimal konseptiyle modern veya romantik aurasıyla enseden at kuyrukları alıyor.

10. Taze Floraller

Teatral, deneysel ve oldukça gösterişli floral enstalasyonları denemek biraz cesaret istese de bu organik aksesuarlar önümüzdeki yazın vazgeçilmezleri arasında. Makyajınızda bu detayı kullanmaktan çekinirseniz, at kuyruğunuza veya topuzunuza minik bir demet yerleştirerek bu trendi yakalayabilirsiniz.

Taze Floraller

11. Fırça Darbeleri

Renkli far paletlerinizi bir süre daha makyaj koleksiyonunuzun üst sıralarında bulundurun. Parlak tonlar yeni sezonda da mükemmel olmaya çalışmayan, daha artistik uygulamalarla bakışlarınızı süsleyecek.

12. Su Altında

Her sezonun vazgeçilmezi olan, ıslak ve maskülen saç görünümleri önümüzdeki yaz da popüler güzellik portreleri arasında yerini alıyor. Bu ışıltılı saç modeli, metalik highlighterlarla aydınlatılmış ciltler ve vinil dudaklarla destekleniyor.

13. Mega Işıltı

Makyajınızda risk almayı seviyor ve oyunu kuralların dışında oynamaktan hoşlanıyorsanız 3 boyutlu taşlar, simlerle yetinmek istemeyenlerin yeni gözdelerinden.

14. Şarap Gibi

Yaz sezonunda dudaklara enerjik, canlı ve sıcak tonlar hakim olsa da mürdüm renkli, gizemli dudaklar egzotik yaz coşkusuna daha karanlık ve gotik bir hava katmaya geliyor.

Kaynak: vogue.com

Perçem Kestirmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Matcha Çayının En Önemli 5 Faydası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu