Ordan Burdan

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Sıfır Bir Adana ve Çukur dizisinde adını duyuran Cihangir Ceyhan kimdir?

Cihangir Ceyhan internet dizisi olan Adana 01 adlı dizi ile ilk çıkışını yapmıştır. Ardından Show Tv’nin 2017’den beri yayınlanan Çukur dizisine katılmasıyla tanınmaya başlanmıştır. Şuan yine Show Tv de yayınlanan Alev Alev adlı dizide Ömer karakterine hayat vermektedir.

Cihangir Ceyhan Hayatı

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 yılında Adana’da doğmuştur. Annesi  Diyarbakır, babası Elazığlıdır. Açıköğretim Üniversitesi İşletme Fakültesinde okumuştur. Oyuncu olmadan önce garsonluk, fotoğrafçılık yapmıştır. Cihangir Ceyhan İstanbul’a gelip iki yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Adana’ya geri dönüp internet dizisi olan Sıfır Bir Adana adlı dizide rol almıştır.

Cihangir Ceyhan, 2015 yılında Yusuf isimli bir sinema filmiyle izleyici karşısına geçmiştir. Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterine hayat veren Ceyhan bu rolü sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Ardından yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldıkları Çukur adlı dizide Azer karakterine hayat vermiştir.

Cihangir Ceyhan’ın Rol Aldığı Dizi Ve Filmler

  • 2020 – Alev Alev (Ömer)
  • 2019 – Çukur (Azer) (TV Dizisi)
  • 2016-2019 – Sıfır Bir Adana (Cio) (TV Dizisi)
  • 2015 – Yusuf (Serdar) (Sinema Filmi)

Zabit Samedov Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu