Yaşam

“Hayata Dön” Oku – Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden Hayata Dön.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden Hayata Dön.. Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının yaşam öykülerini kaleme aldığı Hayata Dön adlı kitabı tavsiyelerimiz arasında.

Kırmızı Oda dizisiyle hayatımıza giren Alya birçok izleyicinin yüreğine dokundu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Hayata Dön kitabından uyarlanan Ala’nın (Alya) acıklı hikayesinin devamında neler yaşayacağı merak konusu oldu.  İşte Ala’nın hikayesinin alındığı kitap.

“Hayata Dön” Oku – Gülseren Budayıcıoğlu

Hiç de güzel denemeyecek suskun mu suskun bir kız… O sustukça, terapistin tarihin mahrem yerlerinden bulup çıkardığı unutulmuş hikâyeler dökülüyor ortaya.

Genç firavun Tutankamon’un esrarı, Hitler ve Freud’un kişiliklerinde gücün analizi… 18. yüzyılda adına “Fısıltı Sanatı” dedikleri, evli kadınların yaşadığı aşk ilişkileri… Çariçe Katerina’nın çamaşırcılık ve hayat kadınlığından başlayan tılsımlı yazgısı… Eva Peron’un ve Prenses Süreyya’nın hüzünlü hayat hikâyeleri ve daha niceleri…

Derken suskunluk bozuluyor. Çirkin kızın hikâyesi başlıyor. Öyle bir hikâye ki acısıyla, dehşetiyle, hüznüyle her şeyi gölgede bırakıyor.

Çirkin genç kızın açıldıkça güzel bir prensese dönüşmesi… Psikanalizin sihirli değneğinin dokunduğu yerde ortaya çıkan bir başarı öyküsü…

Kırmızı Oda Alya’nın Gerçek Hikayesi

“Madalyonun İçi” Oku (Masumlar Apartmanı Dizisinin Gerçek Hikayesi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu