Ordan Burdan

Sultan İzle

Baş rollerini Salman Khan ve Anushka Sharmanın paylaştığı Sultan filmi güreşte verilen mücadeleyi anlatacak bir Bollywood filmidir.

Sultan, Ali Abbas Zafar’ın yönettiği 2016 Hindistan spor drama filmi. Yash Raj Films bayrağı altında Aditya Chopra tarafından üretilen bir filmdir.

Sultan Konusu;

Filmde Salman Khan’a, Anushka Sharma eşlik ediyor. Aşk acısının verdiği üzüntüden dolayı kendini güreşte ispatlamaya çalışan bir adamın öyküsünü anlatıyor.  Aynı kasabada yaşayan  kendisi gibi güreşçi olan Aarfa’ya (Anushka Sharma) aşık olan Sultan’ın (Salman Khan) güreşte verdiği mücadeleyi izleyeceksiniz.

Sultan Ali Khan (Salman Khan) Haryana adında küçük bir kasabada yaşayan bir güreşçidir. Kazandığı bölgesel şampiyonluklar ona yetmemekte, günün birinde olimpiyat şampiyonu olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Aynı kasabada yaşayan Aarfa’nın (Anushka Sharma) da kendine göre hedefleri vardır. Sultan karşılaştığı zorluklara ve içine düştüğü zor duruma rağmen, geçmişte yaptığı hataların üstesinden gelerek hem arenada, hem de özel hayatında gerçek bir dövüşçü gibi mücadele etmeyi öğrenecektir.

Sultan Filminden Görseller

 

Sultan Teaser 1

Sultan Teaser 2

Sultan Oyuncular

Salman Khan

Anushka Sharma

Randeep Hooda

Amit Sadh

Kubbra Sait

İzlenmesi Gereken 5 Salman Khan Filmi!!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu