Ordan BurdanYaşam

4 Dakikada Göbek Eritme Hareketleri

Dümdüz bir karına sahip olmak için her gün 4 dakikanızı ayırmanız yeterli.

Evde yapabileceğiniz 4 efsane karın kası hareketi. Dümdüz bir karına sahip olmak için her gün 4 dakikanızı ayırmanız yeterli.

Kombinasyon Zamanı…
“Yeni başlayanlar için”: Her hareketi 15 er tekrar yapıp yorulursanız hareketler arasında mola verebilirsiniz. Size tavsiyem: Boynunuzu sıkmaya ya karnı kullanmaya çalışın.

“Orta seviyede hissedenler”: Her hareketi 20 şer kez yapın ve mola vermeyin, etkisini seveceksiniz. Size tavsiyem: 1. Ve 3. Mekiklerde enerjinizi içeride tutup, 2. Ve 4. Mekiklerde yüksek tempoda yapmaya çalısın.

“Bu tam benlik”: Evett her hareketi 25 ser yapıp bir seferde 100 mekik deneyin. Kısa bir mola verin 30 saniye sonra tekrar yapın, etkisine bayılacaksınız.

Size tavsiyem: her bir mekik hareketini tam, yüksek açıda ve yüksek tempoda yapmayı deneyin ama nefes kontrolü ile nabzınızı arttırmamaya çalışarak !

4 Dakikada Göbek Eritme Hareketleri

1. Hareketimiz karın bölgenizin üst kısmını daha çok çalıştırıyor. Bu yüzden mekiğimizin yönünü yukarıya doğru ve kısa pressler halinde yapıyoruz. 5 tekrar la ilk önce ısıtın 😉

2. Hareketimiz biraz daha göbek deliğimize doğru hissettirecek kendini. Mekik hareketinin yönünü karşıya doğru alırken bacaklarımızın da yardım ile daha çok kalkmaya gayret ediyoruz. 5 tekrar burayı yaksın

3. Hareketimiz ise tam nokta atışı; ortadayız! kollarınızın da kullanarak daha da içeri çekin. Yine 5 tekrarla devam edin!

4. Hareketimiz ise karnınızın alt kısmına yöneliyor. Bunu da her defasında büyütmeye özen gösterin ve geleneği bozmadan 5 tekrar ile devam edin.

Sırt Ağrılarına İlaç Gibi Gelecek Egzersizler

Evde Tavuk Döner Nasıl Yapılır? Tavuk Döner Tarifi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu