Yaşam

12 Maddelik Evde Ders Çalışma Rehberi

Ünlü yazar Hikmet Anıl Öztekin 12 maddelik oluşturduğu ders çalışma rehberini öğrencilere çektiği video ile sunuyor.

Aslında bu video herkes için bir çalışma rehberi oldu. Aynı zamanda videoda bahsettiğim maddeleri seçerken motivasyon içerikli olmasına dikkat ettim. Evde durduğumuz bugünlerde öğrenci arkadaşların imdadına yetişecek tam bir ders çalışma rehberi olduğunu düşünüyorum.

2 hafta önce bir seriye başladık madem ağırlıklı evlerde vakit geçiriyoruz gelin bunu doğru değerlendirelim demiştik ve 10 videoluk bir eğitim serisi hazırlamıştım size;
1. Ufuk açıcı 35 film önerdim
2. Kendiniz geliştirebileceğiniz 20 kitap önerdim
3. Ücretsiz erişime açılmış 50 web sitesinden bahsettim
4. Hayat Kalitenizi Yükseltecek 30 Alışkanlıktan bahsettim
5. 20 yaşından önce öğrenmeniz gereken gerçekler / Bölüm 1
6. 20 yaşından önce öğrenmeniz gereken gerçekler / Bölüm 2
7. Evde Nasıl Ders Çalışılır / 12 Maddelik Rehber

12 Maddelik Evde Ders Çalışma Rehberi

umarım faydalı oluyordur. eğitimin yalnızca okullarda olmadığını düşünüyorum. yaptığımız bu hazırlıklar ve sunumlarla evlerinize telefonlarınıza misafir oluyoruz. ve birlikte vakit geçiriyoruz. amaç ne son nefesi verdiğimiz gün “boşa bir ömür geçirmişiz” dememek. Ölmeden gerçeğe uyanmaya çalışmak. İzlediğiniz için güzel mesajlarınız için teşekkür ederim.

Videoda bahsettiğim konular ders çalışma ağırlıklı ve proje çalışma konularında da bilgiler veriyor. Nasıl ders çalışabilirim, ders çalışma yöntemleri, ders çalışma taktikleri, pomodora tekniği, feynman tekniği, kırmızı ağaç tekniği, öğreterek öğrenme, anlayarak öğrenme, hızlı öğrenme, not tutma gibi konuları da açmış olduk. Evde ders çalışırken sıkılıyorsanız, zorlanıyorsanız, canınız sıkılıyorsan, nasıl çalışılır ya da ders çalışmaya başlayamıyorum gibi sorularınıza cevap arıyorsanız videoyu izleyebilirsiniz. Ders hakkındaki tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. İyi ders anlatan öğretmen, güzel ders anlatan öğretmen lere de fikir vermiş olduk.

“Balkonunu Kendin Tasarla”

Çoban Salatası

Seyfullah İsminin Anlamı Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu