Ordan Burdan

Rüyada Bitlendiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bitlenmek bol paraya kavuşacağınıza ve dostlarınızın birden artacağına işarettir. Bitler tarafından sarılmak sermayenizin sürekli artacağına ve her geçen gün daha iyi duruma geleceğine yorumlanır.

Kirmanî demiştir ki: rüyada bitlenmek, malından birçok kişinin yararlanacağına işarettir. Yine rüyada üzerinden bitlerin yere döküldüğünü görmek, kazancın ziyade olacağına işarettir. Yeni ve temiz elbisede görülen bit mal ve dünyalığa, eski ve kirli elbisede görülen bit borç ve zillete işarettir. Yerde görülen bitler zayıf ve aciz insanlara, onların insanı ısırması bu çeşit insanların kötülemesine, Çok bit kedere, koğucu insanlara; elbisede olursa dünyalığa ya da müzmin hastalığa yorulur.

Rüyada Bitlendiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bitlenmek, rüyayı gören kişinin zengin olacağına, malının mülkünün artacağına işaret etmektedir. Lüks, bolluk, bereket içerisinde yaşanacağına, rüya sahibinin çok zengin olacağına, istediği ne varsa sahip olacağına, genç yaşta olsa bile çok büyük servet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada Bitlenmek

Rüyada bitlenmek, malın ve paranın artmasına ve zengin olmaya işaret eder. Bolluk, bereket ve fazla rızık olarak tabir edilir. Rüya sahibinin elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceği kadar lüks ve konforlu bir hayatı olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet edilir. Bu rüya, henüz genç yaşlarına rağmen neredeyse bir servetin sahibi olan kimseye tabir edilir.

Rüyada Saçının Bitlendiğini Görmek

Rüyada saçının bitlendiğini görmek, rüyayı gören kimsenin hiç maddi sıkıntı yaşamayacağına, bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok zengin olacağına, iş hayatında büyük başarılar yakalayacağına, lüks ve keyif içerisinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada Saçta Bit Görmek

Rüyada saçta bit görmek, iki şekilde tabir edilir. Aydınlık ve ferah bir yerde bit görülürse bu hayra yorulur ve rüya sahibinin işlerinde verim olacağına, kişinin kazancının artacağına, borcunun ve sıkıntısının azalacağına yorulur. Fakat kirli, pis ve karanlık bir yerde bit görmek, tam tersi şekilde kabul edilir, yokluk yaşamaya, hasta olmaya ve çaresiz kalmaya rivayet edilir.

Rüyada Bit Öldürdüğünü Görmek

Rüyada bit öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kimsenin kendisi için çabalayan ve kendisini çok seven bir kimseyi üzüp kalbini kıracağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin ayağına kadar gelecek olan bir kısmeti reddedeceğine delalettir.

Ödem Nedir? Neden Olur? Belirtileri Nelerdir?

Psikoz Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu