Yaşam

Çeyizin En Kaliteli İsmi “Tamar Avakyan”

Tamar Avakyan, çeyiz tekstili, bohça setleri, dekoratif banyo aksesuarları ve kişiye özel tasarımlar yaptığı "Mislotus" adlı markasında çeyiz sektörüne yön veren isimler arasında.

Tamar Avakyan, 2015 yılından beri Mislotus adı altında hizmet vermektedir. Bohça setleri, çeyiz sandıkları banyo aksesuarları hatta bebek ürünleri alanında da hizmetleri vardır.

Damat ve gelin çeyizinin, kıyafetlerinin takılarının içine koyulabileceği el emeği göz nuru yapılan çeyiz kutularını Mislotus sizlere sunuyor. Tamar Avakyan ‘ın çeyiz kutularından bir kaç örneği sizler için derledik.

Tamar Avakyan’ın bebek ve çeyiz aksesuarlarından bir kaç örnek ürün.

Çeyiz bohçası hazırlayacaklara Tamar Avakyan’dan gelin ve damat bohçası nasıl olur? Bohçaya neler koyulur? En güzel bohça nasıl hazırlanır? Bu soruların yanıtlarını youtube kanalında veriyor.

Tamar Avakyan’ın çeyiz setlerinden el yapımı zenle işlenmiş olan birbirinden güzel çamaşır sepetleri.

Mislotus’un birbirinden güzel Makyaj kutuları ve çeyiz sandıkları

Tamar Avakyan internet sitesi :  tamaravakyan.com

İnstagram Hesabı : @mislotus

Youtube Hesabı : Tamar Avakyan

Tamar Avakyan Kimdir?

1987 yılında liseden mezun olan Tamar Avakyan Marmara üniversitesi güzel sanatlar akademisi şan piyano bölümünü kazandı.Aile büyükleri bu bölümü onaylamayınca 1988 de Galeria şişe cam firmasında satış elemanı olarak işe başladı. 1990 da jumbo çatal kaşık firmasında mağaza müdürü olarak çalışma hayatına devam etti. 1993 yılında evlendi,1998 yılına kadar jumbo bünyesinde kariyer yaptı. 1998’de kızı Sesil doğdu beş yıl çalışma hayatına ara verdi fakat sonrasında öziş tekstil firmasında yönetici asistanı olarak görev aldı.2012 de Tane Tasarım adı altında çeyiz sektörüne yön verecek koleksiyonlara imza attı. 2015 yılında boşandıktan sonra kendi firması olan Mislotus’u kurdu. Çeyiz kutuları, bohça setleri, dekoratif banyo aksesuarları, ve kişiye özel tasarımlar ile sektörde yerini aldı. Eminönünde bulunan mağazasında perakende ürünlere ev sahipliği yaparken yeşilköyde bulunan atölyede imalat devam etmektedir.

Tüm bunların yanı sıra davet organizasyon, hastane odası, süsleme, vaftiz törenleri düzenleme, doğumgünleri, sünnet düğünü organizasyonları, vitrin tasarımları yapan Tamar Avakyan şimdilerde YouTube kanalı’nda kadınca işler adı altında sosyal medyada da yerini almıştır.Başta kızına sonrasında da tüm kadınlara örnek olabilmek adına asla vazgeçmeyen inandığı her konuda sonuna kadar savaşan karakterini Yaptığı tüm tasarımlara yansıtmayı başarmıştır.
Mislotus bir masaldır, Kadınca işlerdir, Yaşanmışlıkların eksik kalmış puzzle parçaları şimdi tamamlanıyor. Tamar ‘ca Sloganı ise Avakyan Tamar’ın gerçek misyonudur.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu