Ordan Burdan

Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılan görmek; genellikle düşmanı işaret eder. Farkında olmadığınız bir düşmanınız olabilir.

Rüyada yılan görmek; gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına, ağızdan yılan çıkması kötü söz söyleyerek bundan zarar görmeye, yastık veya yatağı üzerinde yılan öldürmek kişinin vefat etmesine, boğazından yılan çıkıp toprağa girdiğini görmek ecelinin yaklaşmasına, yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye delalet eder.

Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılanı öldürmek, yahut kesmek düşmanına galip gelmeye, yılan tutmak korktuğu şeyden emin olmaya, yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek derecelere, büyük yılan büyük ve güçlü düşmana, küçük yılan zayıf düşmana, ağzına yılan girdiğini görmek ilim ehli olmaya, yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç ve sürura ermeye, yere yılan düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına, başının üzerinde yılan görmek devlet kademesinde itibar sahibi olmaya, kap dolusu yılan görmek Müslümanlara buğzetmeye, yeşil yılan din düşmanına delalet eder.

Rüyada yılan görmek bir diğer taraftan hayra yorumlanır. Maddi durumunuzun güçleneceğine, ailevi hayatınızda yenilikler yaşayacağınıza işarettir. Bir çocuk sahibi olabilir veya evlilikle sonuçlanacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz

Rüyada Zehirsiz Yılan

Rüyanızda, korkmadığınız zehri olmayan, zararsız bir yılan görmeniz; elinize bol miktarda altın geçeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Arkadan Gelen Yılan

Rüyanızda, arkanızdan gelerek sizi takip eden bir yılan görmüşseniz, hileye başvuracak bir düşmanınız var demektir.

Rüyada Kara Yılanı Görmek

Rüyanızda kara yılanı görürseniz ev veya eşya alabilirsiniz.

Rüyada Su Yılanı Görmek

Rüyada görülen su yılanı, yeni bir arkadaşlığınız başlayacak ve bu kişi servet veya mevki sahibi birisi olacak demektir.

Rüyada Kobra Yılanı Görmek

Kobra yılanı, aynı engerek yılanı gibi çok tehlikelidir. Engerek yılanı ile aynı rüya tabiri geçerlidir.

Rüyada Küçük Yılan Görmek

Rüyanızda gördüğünüz yılan küçükse, düşmanınız sizden daha zayıftır.

Rüyada Uçan Yılan Görmek

Rüyanızda gördüğünüz yılan uçuyorsa, yakın zamanda sıkıntılı günleriniz son bulacak, kafanıza taktığınız problemler kolayca çözülecektir. Bu rüya yaşayacağınız neşe ve mutlulukların habercisidir.

Bir başka rivayete göre de düşmanınız sizden uzaklaşacak demektir.

Rüyada Yılanla Boğuşmak

Rüyanızda yılanla boğuşuyorsanız, sizden hoşlanmayan birinin, size kötülüğü dokunacaktır.

Rüyada Yılan Öldürmek

Rüyanızda bir yılan öldürürseniz, düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelir. Eğer yılandan korkmayarak ona dokunur veya onu elinize alırsanız; iş veya aşk yaşamınızda mutlu günler sizi bekliyor demektir. Rüyada yılan öldürmek çoğu zaman da evliliğe işarettir.

Rüyanızda yılanı öldürüp, ardından yerden kaldırmışsanız veya yılanı parçalara ayırmışsanız; galip geldiğiniz düşmanınızın mallarını da alacağınız anlamına gelir.

Rüyada Ağızdan Yılan Çıkması

Rüyanızda yılan ağzınızdan çıkarsa, bu sizin sözlerinizle ilgili olumsuz bir durum yaşayacağınız anlamına gelir. Sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Söylediğiniz şeyler size masumane gelebilir veya başkalarını incitmek amacı taşıyabilir ancak kendi gönderdiğiniz okların hedefi yine kendiniz olacaksınız. Bu nedenle bu uyarıcı niteliğindeki rüyayı dikkate almalı ve bir süre ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymasına izin vermelisiniz.

Rüyada Boğazdan Yılan Çıkması

Eğer yılan boğazdan çıkarak toprağa dönerse, bu rüyayı gören kişinin vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada Ağza Yılan Girmesi

Rüyanızda bir yılan ağzınıza girerse, bilgi hazineniz artacaktır. Kurslara yazılabilir, yeni eğitim olanaklarına sahip olabilirsiniz. Bu rüya tabiri bir diğer taraftan kişinin iç dünyasında yeni şeyleri keşfedeceği şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada Kolda Yılan Görmek

Rüyanızda, kolunuzda veya yakanızda bulunan açık renkli küçük bir yılan gördüyseniz, bu size fayda getirecek bir para veya mal sahibi olacaksınız demektir.

Rüyada Kulağından Yılan Çıkması

Rüyada kulağınızdan veya göbeğinizden yılan çıkarsa, ailenizden birinin size içten içe düşmanlık beslediğine delalet eder.

Evde Yılan Görmek

Yılanı evde gördüyseniz, ev halkından birinin size düşmanlık yapacağına delalet eder. Bu kişi illa sizden nefret ediyor demek değildir. Kendisi farkında olmadan da canınızı sıkacak bazı durumlara sebebiyet verebilir.

Evde yılan görmenin bir diğer tabiri de evdeki biriyle tartışma yaşayabileceğinizdir. Eğer yılanı, dışarıdan eve siz sokmuşsanız, evinize aldığınız kişilere dikkat edin. Bu kişilerden zarar görebilirsiniz. Evinizde birçok yılan bulunuyorsa ve siz bu yılanlardan korkmuyorsanız, evinizde günah işlemeye meyilli insanlar var demektir.

Yılanların evinize girip çıktığını ve size zarar vermediğini görürseniz, akrabalarınız arasında düşmanlarınız olabilir. Eğer rüyanızda gördüğünüze mekan sizin eviniz değilse, o halde bu düşmanlar aile veya akrabalar arasından değildir.

Rüyada Yılanın Yatakta Olması

Eğer rüyayı gören kişi yılanı kendi yatağı üzerinde öldürürse, bu rüyanın meali de rüya sahibinin vefat edeceği yönündedir.

Rüyada Yılan Eti Yemek

Rüyanızda yediğiniz yılanın eti çiğ ise, düşmanınıza galip gelirsiniz. Onun mallarına sahip olursunuz. Eğer rüyanızda yediğiniz yılanın eti pişmişse, hakkınız olan şeyi düşmanınızdan geri alırsınız.

Rüyada Balık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Birine Sarılmak Ne Anlama Gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu