Ordan Burdan

Rüyada Saç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saç görmek özellikle kadınlar için son derece hayırlıdır. Saç, kadınların güzelliğini sağlayan en önemli etkenler arasında bulunduğu için bu rüya kadınlar için çok daha hayırlı görülmektedir.

Rüyada Saç Görmek; Mala ve uzun ömre; Saçın normal olarak uzaması zenginliğe ve uzun ömre, aşırı uzaması erkek için gam ve kedere, kadın için hoş geçime, değerli olmaya, nefsine hakim olmaya, Erkeğin başını tıraş etmesi hacca, yolculuğa, şeref ve itibara, makam ve mevkiye delalet eder.

Rüyada Saç Görmek Ne Anlama Gelir?

İnsanın rüyasında saçını görmesi ömrünün uzun olması veya mal sahibi olmasına; saçının dökülmesi arkadaşının ihanetine uğrayacağına; saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Saç kesmek veya kestirmek tehlikeli bir haber olup ikaza işarettir.

Rüyada saç görmek, bireysel olarak güçleneceğiniz anlamına gelir. İş hayatında sıkıntı yaşıyorsanız rakiplerinize karşı galip geleceğinize delalet eder.

Rüyada Saçın Uzaması

Rüyanızda saçlarınızın olduğundan daha uzun olması, ömrünüzün uzun olacağının müjdecisidir. Bu rüyanın bir diğer tabirine göre ise, evinize alacağınız ihtiyacınız olan ya da olmayan herhangi bir eşya olacaktır. Bu rüya çocuk isteyenler için müjde niteliğindedir. Böyle bir rüya görenin çocuğu olur.

Rüyada Uzun Saç

Uzun saçlar, her şekilde bilgi sahibi olmaya işaret eder ve uzun ömürlü olmanın getirdiği tecrübelerden dolayı olgunlaşacağınızın bir belirtisidir. Gri renkli saç da bu anlama gelir. Diğer bir anlamı ise hayatınızda huzur, ferahlık, bolluk ve berekete sahip olacağınızın göstergesidir.

Rüyada Siyah Saç

Rüyanızda saçlarınızı siyah olarak görmüşseniz, bu rüya evli kadınlar için eşlerinin dürüst, dirayetli ve sadık olduğunu simgeler. Eğer bekar iseniz gelecekteki eşiniz bu özellikleri taşıyacaktır.

Rüyada Çirkin ve Biçimsiz Saç

Rüyanızda saçlarınızı çirkin ve biçimsiz bir şekilde görmüşseniz amaçlarınız doğrultusunda çok çalışıp çok yorulacaksınız demektir.

Rüyada Kıvırcık Saç

Kıvırcık saç görmek evli ya da fark etmeksizin gönül ilişkilerinde mutluluklar ve sevinç yaşayacağınızı müjdelemektedir. Bu yaşayacağınız gönül ilişkisi aynı zamanda size huzur da verecektir.

Rüyada Sarı Saç

Rüyada sarı saç görmek, hayat boyu başarı, huzur ve mutluluğa yorulur

Rüyada Saç Dökülmesi

Saç dökülmesi daha çok maddi kayıpları simgeler. Rüyanızda saçlarınız dökülmüşse bir eşyanızı kaybedebilir, çaldırabilir ya da elinizden çıkarmak durumunda kalabilirsiniz. Bu rüya sıkıntı ile de yorumlanmaktadır. Muhtemelen çekeceğiniz sıkıntı maddi nitelikte olacaktır.

Bir diğer yoruma göre ise geçici sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ya da çalıştığınız iş yerindeki pozisyonunuz olumsuz yönde değişebilir.

Rüyada Avuç İçinden Saç Çıkması

Rüyanızda avuçlarınızın içinden saç çıktığını görmeniz, huzurunuzun biraz kaçacağına işaret eder. Ayrıca, günah işlemiş ya da işleyecek olabilirsiniz. Davranışlarınızı gözden geçirip günahlardan sakınmanızda fayda olacaktır.

Rüyada Ağızdan Saç Çıkması

Rüyada ağızdan saç çıkması, söyleyeceğiniz sözler yüzünden çekeceğiniz sıkıntılara işaret eder. Sözlerinizin etkileri sizi olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle ne söylediğinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada Saç Örmek

Rüyada saç örmek, çalışmalarınızı ince eleyip sık dokuyarak devam ettireceğinize ve elinizden çıkan her işin kusursuz olacağına işaret eder. Rüyayı gören bir kadınsa, bu rüya olumlu yorumlanır. Eğer rüyayı gören bir erkekse yatırım yapacağı anlamına gelir.

Rüyada saç örmek sanatsal faaliyetlere de yorulur. Sanatın herhangi bir koluyla ilgili faaliyetlere katılabilirsiniz. Bir sanat dalı ile ilgili eğitim alabilir, amatör veya profesyonel olarak üzerinde çalışabilirsiniz.

Rüyada Saç Taramak

Rüyada saç taramak yeni ve uzun ömürlü dostluklar kuracağınıza delalet eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada saç taramak farkında olmadan yaptığınız şeylerin sonucu sizin için olumsuz olacak anlamına gelir.

Rüyada Saç Kesmek

Rüyanızda saçlarınızı kestiğinizi görmeniz, kariyerinizde bazı sorunlu günler geçireceğinize ve mevkiinizin sarsılabileceğine yorulur.

Rüyada bir başkası sizin saçlarınızı kesmişse, işlemediğiniz bir suçla suçlanabilirsiniz. Bir diğer yoruma göre ise, rüyanız eşinizle yaşayacağınız sürtüşme ve tartışmalara işaret eder.

Rüyada Saçların Beyazlaması

Rüyada saçların beyazlaması her ne kadar olumsuz bir anlama sahipmiş gibi görünse de bunun aksidir. Bu rüyayı gören kişi çevresi tarafından takdir edilir. Rüya sahibi erkekse gelirinde olacak yükselişe yorulur.

Bir diğer tabire göre, rüya sahibi erkek olsun ya da kadın olsun evladı erkek olur. Bazı tabircilere göre ise, rüyayı gören kadınsa bu rüya, kadının eşinin kötü işler işleyeceğine veya kadının bir rahatsızlık atlatacağına işaret eder.

Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Atiye Dizisi Oyuncularından Sürpriz Oyun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu