Ordan Burdan

Rüyada Koşamamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen koşmaya çalışıp bir türlü koşamamak ne anlama gelir?

Rüyada Koşmaya Çalışıp  Koşamamak

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak, rüya sahibinin çok istediği bir şeye kavuşamayacağına, verdiği emeklerin karşılığını bir müddet daha alamayacağına, bu duruma başta üzülse de sonradan kendisi için ne kadar hayırlı olduğunu göreceğine işaret edilir. Rüyada koşmaya çalışıp koşamadığını görmek, kişinin engellere takılacağına fakat bu engelleri aşacak güce sahip olduğuna da yorumlanır.

Rüya tabircisi nablusiye göre ise, başarısızlıktan sonra ulaştığı yüksek mertebeye, kaybettikten sonra kazandığı kazanca, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak gözlediği daha iyi kazanca, uğraş vererek hasret duyduğu büyük güce, bir kişiden yardım isteyerek hasret duyduğu feraha anlamına gelir.

Koşmaya Çalışıp Koşamamak

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak

Girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada hızlı koşamamak

Bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak isteyip koşamamak

Rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak

Sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada Konuşamamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saç Görmek Ne Anlama Gelir?

Kemik Erimesi (Osteoporoz) Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Karanfilin Faydaları Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu