Dizi / Film

Mahsusa”Yüz Yıllık Mühür”(Osmanlı’nın Gizli Servisi)2020’de Vizyonda

Osmanlı'nın gizli servisi olan Teşkilat-ı Mahsusa'nın anlatılacağı film 2020'de sinemalarda olacak.

Mahsusa Hakkında

Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın konu edildiği ‘Mahsusa‘ filminin çekimleri sona erdi. Filminin başrolünde Osmanlı ajanı Ali Reşat karakterini ünlü oyuncu Gökhan Keser canlandırırken ona, Gizem Karaca eşlik ediyor.

Gerçek tarihten esinlenilerek senaryoya uyarlanan ve UNC Film yapımcılığında çekilen filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Mehmet Çetin üstleniyor.

Osmanlı gizli servisi Mahsusa’nın ajanı Ali Reşat karakterini ünlü oyuncu Gökhan Keser’in oynadığı filmde Fransız Clarette’ye ise güzel oyuncu Gizem Karaca hayat veriyor. Filmin diğer rollerinde Yıldız Kültür, Mazlum Kiper, Ayçin İnci, Ayça İnci, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Kulak, Gürol Tonbul, Burak Demir, Levent Sülün ve Oğuz Yağcı yer alıyorlar.

MAHSUSA KONUSU

14 yaşındaki Ali Reşat gönüllü olarak Çanakkale Savaşı’na katılan bir gençtir. Savaşta bombacı olarak görev alan Ali Reşat’ın başarıları Osmanlı gizli servisi olan Mahsusa’nın dikkatini çeker. Ali Reşat, Mahsusa’nın önemli kadın ajanlarından olan Mebruke Hanım’ın önermesiyle teşkilata katılır. Onun Mahsusa’daki ilk görevi Fransızların elinde olan mühürlü kriptoyu gizlice almaktır. Ali Reşat, görevini yerine getirmek için Şam’a gider ve bu sırada Fransız elçinin kızı Clarette ile tanışır. Reşat, başlarda iş gereği genç kadınla görüşmektedir fakat zaman geçtikçe ikili arasında büyük bir aşk başlar. Bu aşk mühürlü kriptonun sır olarak kalmasına neden olmuştur. Aradan geçen onca yıldan sonra genç bir yazar olan Oya tarihe nam salan bu aşkı konu eden bir roman yazmayı planlar. Genç kadın romanı ile ilgili araştırma yaparken kriptonun gizemi ile ilgili bilgilere de ulaşır. Mührün gizli kalmış karanlık yüzünü ortaya çıkaran Oya kendisini tehlikeli bir maceranın içerisinde bulur.

Mahsusa  Teaser

Gökhan Keser

gökhan keser ile ilgili görsel sonucu

Gizem Karaca

Yıldız Kültür

Mazlum Kiper

Ayçin İnci

Ayça İnci

Halil İbrahim Kalaycıoğlu

Burak Demir

Levent Sülün

Oğuz Yağcı

Perde Nasıl Yıkanır? Evde Perde Temizleme Yöntemleri

“Dogman” İzle (Bir Köpek Kuaförü’nün Hikayesi)

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu