Kişisel Bakım

Son Dönemlerin En Popüler Tüy Dökme Yöntemi “Karınca Yumurtası Yağı”

Eski dönemlerden beri kullanılan geleneksel bir yöntem olan ve son dönemlerin en popüler tüy dökme yöntemi olan “Karınca Yumurtası Yağı” nedir?

Son Dönemlerin En Popüler Tüy Dökme Yöntemi “Karınca Yumurtası Yağı”. İstenmeyen tüylere etki ederek tüyleri görünümünü azaltır, tüyleri inceltir ve daha geç çıkmalarını sağlar. Cildin istenilen pürüzsüzlüğe kavuşmasına yardımcı olur. İranlı kadınların da yüzyıllardır istenmeyen tüylerinden kurtulmak için kullandıkları Karınca yumurtası yağı ülkemizde kadınların gözde epilasyon ürünleri arasında yer almayı başardı.

Son Dönemlerin En Popüler Tüy Dökme Yöntemi “Karınca Yumurtası Yağı”

Doğal tüy dökücü bir yağ olarak, tüylerinizden acısız bir şekilde ve kolayca kurtulmanıza olanak sağlayan karınca yumurtası yağı, düzenli olarak kullanıldığı takdirde tüylerin sıklığında azalma elde etmenize katkıda bulunuyor.

İstenmeyen tüyler kadınların en büyük problemlerinden birisidir. Bu tüylerden kurtulmak için; ağda, epilasyon, lazer, tüy dökücü ve eldivenle kılları alma gibi birçok yöntem yıllardır kullanıla gelmiştir. Bu tüylerden kurtulmaya yardımcı hem acısız hem de doğal olan bir diğer yöntem ise karınca yumurtası yağı kullanımıdır.

Karınca Yumurta Yağı Nedir?

Karınca Yumurtası Yağı Nedir?

Karınca yumurtası yağının hem tüyleri dökme özelliği hem de yeni çıkacak tüyleri seyrekleştirme özelliği vardır.

Nasıl Kullanılır?

  • Tüyle bölgeyi öncelikle bir ağda ile tamamen alın.
  • Sonrasında ağda sonrası bölgede oluşan kızarıklığın geçmesi için 20 dakika bekleyin.
  • Daha sonra bu bölgeye bolca karınca yumurtası yağı sürerek masaj yapıp yedirin.
  • Uygulama tamamlandıktan sonra bölgeyi durulamayın.
  • Bu işlemi tüyler çıkmaya başladığında tekrarlayın.

Ne Kadar Sürede Etki Eder?

1 sene içerisinde düzenli olarak kullanılan karınca yumurtası yağı, tüylerinizin %80-90’a kadar azaldığını sene bitimi itibariyle gözlemleyebilirsiniz. Kullanan bazı kişilere göre ilk kullanımda bile etki ettiği görülmüştür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu