Dizi / FilmOrdan Burdan

Malazgirt 1071 “Bizans’ın Kıyameti” Şubat 2020’de Vizyonda

Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Savaşı beyaz perdeye taşınıyor. Malazgirt 1071 Şubat 2020'de Sinemalarda.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği “Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti” filminin çekimleri 17 Ekim’de Konya’da başladı. Film için 14 milyon TL bütçe harcandı. “Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti”de Vildan Atasever, Cengiz Coşkun, Haluk Piyes ve Caner Kurtaran rol alıyor.

Filmin Konusu

1071’de Selçuklu İmparatorluğu ile Doğu Roma imparatorluğu arasında geçen Malazgirt Savaşını anlatacak olan  Malazgirt 1071 “Bizans’ın Kıyameti” Şubat 2020’de sinemalarda olacak.

Malazgirt 1071″Bizans’ın Kıyameti” Oyuncularının Film Hakkında ki Düşünceleri

Vildan Atasever :

Dönem işi çekiyoruz, 1071’de Selçuklu imparatorluğu ile Doğu Roma İmparatorluğu arasında geçen Malazgirt meydan muharebesini anlatıyoruz. İyi bir iş çıkacağına inanıyorum. Selçuklu mimarisini kullanıyoruz platoda değil gerçek mekânlarda olmak, mirasımızı koruduğumuzu görmek mutluluk verici. Tarihi anlattığımız hikâyeler sahip olduğumuz toprakların mücadelesini görmemiz açısından çok kıymetli.

Cengiz Coşkun :

Herkesin beklentisini karşılayacak bir film hazırlayacağız. ‘Sultan Alparslan’ı canlandırıyorum. Herkesin oynamak isteyeceği bir rolü oynamak benim için gurur verici. Alparslan Anadolu’nun kapılarını Türklere açan bir hükümdar. Herkesin uzun zamandır beklediği, her yapımcının yapmak istediği bir proje.

Caner Kurtaran :

Çekimler güzel gidiyor yoğun bir çalışma içindeyiz. Dönem işi, gerçek bir hikaye bu heyecan verici. Doğu Roma İmparatoru ‘Romen Diyojen’i oynuyorum.

Haluk Piyes :

Çekimler keyifli geçiyor. Tarihi bir proje olduğu için ayrıca mutluyuz. Üzerimizde sorumluluk duygusu var. Ben tarihin ilk istihbaratçısı ‘Afşin Bey’i oynuyorum. Standardın üzerinde bir iş yapıyoruz.

Oyuncuları

Cengiz Coşkun

Vildan Atasever

Vildan Atasever Kimdir?

Haluk Piyes

Caner Kurtaran

Ali Düşenkalkar

Mehmet Çelik

 

https://www.kivitadinda.com/2019/12/dilsiz-izle-ask-ile-yogrulan-bir-mesk-hikayesi/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu