Dizi / Film

Ali Baloda Zor Durumda Kalıyor! Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni bölüm fragmanında; Ali, Nazlı için korkularını yenerek baloya katılıyor. Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Mucize Doktor 15. bölüm 2. fragmanında Ali Vefa Nazlı’nın isteğiyle ilk kez baloya katılıyor. Ali Vefa ile Nazlı arasındaki ilişkiyi anlayan Doktor Ela’nın sözleri ise fragmana damga vuruyor. Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında…

Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı

“Eğer istersen ne kadar değişebileceğine kendin bile inanamazsın.”

Mucize Doktor 14. Bölümde Neler Oldu?

Ferman’ın sırrını öğrenen ve onunla hiç kimseyle yakınlaşmadığı kadar yakınlaşan Ali yeni abisini bulduğunu sanır. Ama Ferman ondan bütün öğrendiklerini kendine saklamasını ister. Gerçeği söylememek Ali için zaten zorlu bir görevdir; bir de üstüne Nazlı ve Adil onu Ferman’la aralarında geçenler hakkında sorguya çekince iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir.

Ferman’ın sırrını öğrenen ve onunla hiç kimseyle yakınlaşmadığı kadar yakınlaşan Ali yeni abisini bulduğunu sanır. Ama Ferman ondan bütün öğrendiklerini kendine saklamasını ister. Gerçeği söylememek Ali için zaten zorlu bir görevdir; bir de üstüne Nazlı ve Adil onu Ferman’la aralarında geçenler hakkında sorguya çekince iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta, vakasını garip bir şekilde kişiselleştiren Demir, kendini tekrar Tanju’nun radarında bulur. Nazlı, Ferman ve Beliz arasında geçenler yüzünden kendini suçlar. Ferman sonunda bütün hikayesini Beliz’le Ali’ye ayrı ayrı anlatır. Ali daha önce hiç tatmadığı acı bir duyguyla tanışır. Ve bu geç gelen dürüstlüğün Beliz-Ferman ilişkisini kurtarıp kurtarmayacağı belirsiz kalır.

Nare Ve Sancar Melek’i Koruyabilecek mi? Sefirin Kızı 2. Bölüm Fragman

Ben Senden Yüzümü Çevirmem! Vuslat 33.Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu