Dizi / FilmOrdan Burdan

Kenan İmirzalıoğlu’nun Yeni Dizisi “Alef” 2020’de BluTv’de

Kenan İmirzalıoğlu'nun hayranlarına müjdeli haber sonunda geldi. Ezel dizisinden uzun bir süre sonra tekrar seyirci karşısına çıkacak olan Kenan İmirzalıoğlu bir İnternet dizi/film platformu olan BluTv'de Alef isimli polisiye bir diziyle geri geliyor!

Bir İnternet dizi/film platformu olan BluTv, Kenan İmirzalıoğlu‘nun başrolünde olduğu Alef adlı sekiz bölümlük sıra dışı bir polisiye dizi ile 2020 dönemine hızlı bir giriş yapacak.

Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturacağı, May Prodüksiyon imzalı dizi Alef, dizisinin hazırlıklarına başlandı. Kenan İmirzalıoğlu‘nun başrolünde olduğu Alef‘in, polisiye türünde olması, büyük bir heyecan yarattı. ‘Alef’, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun Yeni Dizisi “Alef” 2020’de BluTv’de

Deli Yürek, Ezel ve son olarak da Karadayı dizileriyle hala akıllarda yer ediniyor olan Kenan İmirzalıoğlu‘nun başrolünde yer alacağı Alef büyük bir heyecanla bekleniyor. Hazırlıklarına başlanan dizinin 8 bölümden oluşacak mini dizi Alef‘in oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu‘na eşlik edecek isimler arasında usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve başarılı oyuncu Melisa Sözen yer alacak. Alef‘in yönetmen koltuğunda ise bol ödüllü filmleri Abluka, Tepenin Ardı ve Kız Kardeşler ile tanınan başarılı yönetmen Emin Alper bulunuyor.

Polisiye türünde olacak Alef dizisinin temelleri tarihe dayanacak olan dizide tasavvufi ögelere yer verileceği duyuldu. Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu‘nun hırslı bir dedektif olan Kemal karakterine hayat vereceği açıklandı. Ahmet Mümtaz Taylan ise onun tecrübeli ortağı Settar karakterini canlandırırken, Melisa Sözen de öğretim görevlisi Yaşar karakterine hayat verecektir.

Alef Dizisnin Konusu İse;

Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ve Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) ikilisi, İstanbul’da işlenen seri katil vakasını inceleyecek. Aralarına üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılacak. Üç isim, yüzyıllar boyunca saklı kalan sırları ortaya dökecekleri bir yolculuğa çıkacak.

Alef, 2020 yılı içerisinde BluTV’deki izleyicileriyle buluşacak.

Peki Alef Kelimesi Ne Anlama Gelmektedir?

Alef Ne Demek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu