Ordan Burdan

İki Gözüm Filminde Ahmet Kaya’yı Canlandıran Özgür Tüzer Kimdir?

Ahmet Kaya'nın hayatının konu alınacağı İki Gözüm filminde oynayacağı duyurulan Özgür Tüzer Kimdir?

16 Kasım 2000’de, Paris’te vefat eden Ahmet Kaya’nın hayatının konu alınacağı İki Gözüm filminin çekimleri başladı.Yönetmenliğini Gani Rüzgar Şavata ile Hakan Gürtop’un üstlendiği filmde merhum sanatçıyı, şarkıcı Özgür Tüzer canlandıracak. Ahmet Kaya sevenlerinin oldukça merak ettiği konu ise Ahmet Kaya’yı kimin canlandıracağıydı. İki Gözüm filminde Ahmet Kaya’yı canlandıracak isim Özgür Tüzer olmuştur. 

2018 yılında Ahmet Kaya’nın Bundan Böyle Yol Yok & Bundan Öte Ayrılık Var isimli türküsünü söylemiş ve dikkatleri üzerine çekmiş olan Özgür Tüzer Kimdir?

İki Gözüm Filminde Ahmet Kaya’yı Canlandıran Özgür Tüzer Kimdir?

Özgür Tüzer, 24 Mart 1981 doğumludur. Kendisi evlidir ve 1 erkek, 1 kız olmak üzere 2 çocuk sahibidir. Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Özgür Tüzer, burada emlakçılık işiyle uğraşmaktadır. Asıl mesleği şarkıcılık olmayan Özgür Tüzer, daha çok dostları arasında seslendirdiği şarkılarla bilinir. Bu sayede sosyal medyaya gündem olduktan sonra çeşitli televizyon kanallarından kendisine program daveti gelmiştir.

İlk zamanlarda bu davetleri kibarca reddeden Özgür Tüzer, daha fazla ısrarlara dayanamayarak 2. Sayfa programına konuk olarak katılmıştır. Daha önceleri dost meclislerinde türkü seslendiren Özgür Tüzer, artık sahne almaya da başlamıştır.

Güzelliğin Portresi (Türk Yapımı Gerilim Filmi) 13 Aralık’ta Sinemalarda!

“Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” 2. Fragman Yayında!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu