Dizi / Film

“Eltilerin Savaşı” Filminin İlk Tanıtımı Yayında!

Uzun süredir yeni filmi için çalışan Gupse Özay, 22 Temmuz tarihinden itibaren çekimlerine başladıkları yeni filmi Eltilerin Savaşını duyurmuştu. Ve sonunda beklenen gün geldi “Eltilerin Savaşı” filminin tanıtım fragmanı yayında.

Gupse Özay’ın filmlerine bir yenisini daha eklediği “Eltilerin Savaşı” 31 Ocak 2020’de vizyona giriyor. “Eltilerin Savaşı” filminin ilk teaser’ı yayınlandı. Sultan ve Gizem adlı iki elti arasında geçen eğlenceli rekabeti konu alan “Eltilerin Savaşı”, filmi şimdiden büyük heyecan uyandırdı.

Senaryosu Gupse Özay’ın kaleme aldığı “Eltilerin Savaşı” filminde yönetmen koltuğunda Aykut Enişte ve Tatlım Tatlım filmleriyle tanıdığımız Onur Bilgetay oturuyor. Filmde gösterişli ve ihtişamlı dünyası olan, Gupse Özay’ın canlandırdığı Sultan karakteri şimdide çok sevileceğe benziyor.

Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın Sultan ve Gizem adındaki eltileri canlandıracağı “Eltilerin Savaşı” filmi, eltiler arasında bitmek bilmeyen bir rekabeti konu edinecek. İki elti arasındaki tatlı çekişmeleri ve yaşanan komik olayları anlatan “Eltilerin Savaşı” filmi Sultan ve Gizem’in sosyal medyaya olan düşkünlüklerini, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar eğlenceli şekilde sinemaya aktarıyor.

İşte o merakla beklenen “Eltilerin Savaşı” filminin ilk tanıtımı!

“Eltilerin Savaşı” Filminin İlk Tanıtımı Yayında!

“Eltilerin Savaşı” filminin baş rollerinde Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer alıyor.

“Eltilerin Savaşı” Konusu

Sultan ve Gizem’in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olaylar Eltilerin Savaşı ile 31 Ocak’ta sinemalarda!

Eltilerin Savaşı 31 Ocak 2020’de Vizyonda!

Şanlıurfa’nın Tarih Hazinesi “Göbeklitepe”

“Atiye” (The Gift) İlk Fragman Yayında

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu