Dizi / Film

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) İzle

Tale of Nok-Du (Nok-Du'nın Hikayesi) Tarihi Kore dizisi Joseon Hanedanlığı döneminde geçen tarihi komedidir.

Tale of Nok-Du (Nokdu’nın Hikayesi), Jang Dong-yoon,Kim So-hyun ve Kang Tae-oh’un başrol oynadığı yeni bir Güney Kore televizyon dizisidir. 2014 yılında Naver Webtoon’ta yayınlanan Hye Jin-yang’ın internet sitesine dayanmaktadır.

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Konusu

Tale Of Nok-Du, Joseon Hanedanlığı döneminde geçmektedir. Jeon Nok-Du (Jang Dong-Yoon) soylu bir aileye mensuptur. Küçük bir kızla evlendirilecektir. Jeon Nok-Du (Jang Dong-Yoon) evlenmemek için evden kaçar. Sadece kadınlardan oluşan gizemli bir topluluğun içine sızmak için kadın kılığına girer. Burada, gisaeng olması için eğitim alan ama gisaeng olmak istemeyen Dong Dong-Ju (Kim So-Hyun) adındaki genç bir kızla tanışır. Gerçekte bir kadın olmadığını ve neden kılık değiştirdiğini öğrenen Dong Dong-Ju’yu tehlikeli bir durumdan kurtarır ve onu evlatlık kızı olarak yanına alır. Böylece, 1 yıl boyunca bu toplulukla yaşamaya karar verir.

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Oyuncuları

Jang Dong-Yoon (Jeon Nok-Du)

Karakteri: Dizide soylu bir ailenin oğlu olan Jeon Nok-Du karakterini canlandırmaktadır. Soylu bir ailenin oğludur ve Joseon Hanedanlığı’nın en büyük generali olma hayali kurmaktadır. Yakışıklı, zeki ve fiziksel gücü oldukça iyi birisidir. Ailesi tarafından kendisinden oldukça küçük bir kızla evlendirilmek istenmektedir. Bu evliliğe karşı olduğu için evden kaçar. Saklanmak için kadın kılığına girer.

Kim So-Hyun (Dong Dong-Ju)

Karakteri: Dizide gisaeng olmak için eğitim gören Dong Dong-Ju karakterini canlandırmaktadır. Sakar ve asabi birisidir. Akılına geleni söylemekten çekinmez. Ancak herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Ritim ve müzik duygusu sıfırdır. Ancak eline herhangi bir alet verildiğinde her şeyi yapabilme yeteneğine sahiptir. Bu yüzden yaşadığı köyde ona ‘Jang Young-Sil’ ismini takmıştırlar. Jeon Nok-Du (Jang Dong-Yoon) ile karşılaştıktan sonra artık hayatı eskisi gibi olmaz.

Kang Tae-Oh (Cha Yul-Mu)

Karakteri: Dizide yemek pişirme konusunda oldukça yetenekli olan Cha Yul-Mu karakterini canlandırmaktadır. Sakladığı çok fazla sır vardır. Yakışıklı birisidir ve bu yüzden kadınlar arasında popülerdir. Ancak onun gözü çocukluk zamanları ile ilgili özel bir bağlı olan Dong Dong-Ju’dan (Kim So-Hyun) başkasını görmemektedir.

Song Geon-Hee (Jeon Hwang-Tae)

Karakteri: Dizide Jeon Nok-Du’nun (Jang Dong-Yoon) abisi olan Jeon Hwang-Tae karakterini canlandırmaktadır.

Jung Joon-Ho (Kral Gwanghae)

Diğer Oyuncular

  • Kim Tae-Woo / Heo Yoon
  • Lee Seung-Joon / Jung Yoon-Jeo
  • Lee Moon-Sik / Hwang Jang-Koon
  • Song Geon-Hee / Jeon Hwang-Tae
  • Jo Soo-Hyang / Ssook
  • Ko Gun-Han / Yeon-Geun
  • Lee Joo-Bin / Maehwasoo

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Fragman 1

https://youtu.be/G9XExrkd-_0

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Fragman 2

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Fragman

https://youtu.be/j48u47TVOj8

“Türkiye’yi Güney Kore’ye Tanıtan” Kore’nin En Meşhur Türk Kızı!

Tale of Nok-Du (Nok-Du’nın Hikayesi) Dizisinden Görseller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu